ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Дарители събраха 177 хиляди лева за съвременен Комплекс за ранно детско развитие

вечер на добродетелите

Над 177 хиляди лева ще бъдат вложени в създаването на съвременен Комплекс за ранно детско развитие на мястото на Дома за медико-социални грижи "Св. София” в столицата.  Сумата беше събрана снощи на благотворителна проява, организирана от Фондация "За нашите деца“. 

"Без семейство, без ласка, без близост до лице, което да има добро бъдеще. Фондация "За нашите деца" е пионер в България в провеждането на подобни инициативи. Надявам се наистина да заразят с ентусиазма си, така че да съберем достатъчно пари, за да подкрепим тяхната невероятна инициатива от един дом, който изглежда много зле да го превърнем в място, където стотици деца ще получават услуги, за които говорим от години, интегрирани, да съчетават социални и здравни за деца, които наистина имат нужда и техните родители, за да не се разделят, да живеят заедно и децата да получат шанс като всички други деца", заяви патронът на "Вечерта на добродетелите“ Велина Тодорова, която е и първият български представител в Комитета по правата на детето към ООН, пред БНР.

"Вечер на добродетелите" е най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“. Вече седем години събитието събира представители на бизнеса, културния и дипломатическия елит у нас, ангажирани с каузата за по-добро бъдеще за всяко дете. 100% от събраните средства се инвестират в различни каузи в помощ на деца в риск.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст