ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“М+С хидравлик” АД и “Хидравлични елементи и системи” АД – Ямбол

хес - 1

"М+С хидравлик" АД – Казанлък, е водещ производител на хидравлични орбитални мотори, сервоуправления, хидравлични спирачки и аксесоари в Европа и в целия свят. Той предлага богата гама хидравлични мотори и сервоуправления както в метрични, така и SAE размери.

Заводът произвежда пълна гама от нискоскоростни, високомоментни, хидравлични, орбитални мотори, които намират приложение в селскостопанската промишленост, транспорта и машиностроенето, предлагайки геометрични обеми от 8 до 800 см3, пиково налягане до 300 бара, обороти до 2440 об/мин, голям избор на видове присъединяване, варианти  на изходящи валове и различни размери на захранващите и присъединителните отвори.

"М+С хидравлик" произвежда широка гама хидростатични кормилни управления с приложение в нискоскоростни превозни средства до 60 км/ч с геометричен обем от 40 до 1000 см3 и налягане до 175 бара, богато разнообразие от клапани, плунжери с отворен и затворен център, с реакция и без реакция на кормилното управление, сервоуправления чувствителни на натоварване, усилватели на въртящ момент, кормилни колонки и други.

В продуктовата листа влизат и хидравлични спирачки, статични и динамични с хидравличен и ръчен контрол, с диапазон на статичния въртящ момент от 8 до 200 daNm.

Компанията е първата в България сертифицирана по системата за качество ISO 9001. Високото качеството на нашите продукти, отговарящо на световните стандарти, е официално признато със сертификати ISO9001:2008, OHSAS (Система за безопасни и здравословни условия на труд) 18001:1999 и ISO 14001:2004 (Система по опазване на околната среда). Производството на предприятието е сертифицирано и със сертификат от Руската федерация за съответствие на продукцията.

Основно предимство на "М+С хидравлик" е предлагането на хидравлични решения според специфичните нужди на клиентите, отговаряйки на техническите им изисквания благодарение на богатата продуктова линия.

Компанията осигурява на клиентите си 24-месечна гаранция, следпродажбен сервиз и техническо обслужване.

 

 

Вече няколко десетилетия "Хидравлични елементи и системи" АД – Ямбол, е предпочитан и надежден бизнес партньор на световния пазар.

Ние предлагаме съвременни идеи и индивидуален подход към всеки партньор. Можем да Ви консултираме, да Ви помогнем в избора, да разработим специално за Вас или по Ваша документация необходимите Ви продукти. За нас поддържането на високи стандарти е въпрос на професионално отношение към работата.

Компанията проектира и произвежда продукти изключително по заявки и спецификации на клиента:

  •     Бутални хидравлични цилиндри – еднодействащи и двойнодействащи с диаметър на буталото от 30 мм до 250 мм;
  •     Плунжерни хидравлични цилиндри – с диаметър на плунжера от 20 мм до 200 мм и максимална дължина на хода до 3000 мм;
  •     Телескопични хидравлични цилиндри – еднодействащи и двойнодействащи;
  •     Рейкови цилиндри.

Продуктите на "Хидравлични елементи и системи" АД се влагат в производството на: товаро-разтоварни машини – кранове, мото- и електрокари, самосвали, строителни машини – багери, булдозери, валяци, бетонпомпи и др., минни машини и съоръжения, селскостопански машини – комбайни, трактори, транспортни и комунални почистващи машини, кораби и пристанищни съоръжения, машини за горска промишленост и дърводобив, съоръжения с общо машиностроително предназначение, преси, конвейери.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст