ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

НАП продаде на търг и втория етаж от бившия битов комбинат в Добрич

НАП сграда

На проведен търг през изминалата седмица публичните изпълнители от ТД на НАП Варна продадоха втория етаж от сградата на бивш комбинат за битови услуги в центъра на Добрич. На предходния търг, проведен през август, бяха продадени помещенията от първия етаж на сградата, като от проведените две продажби  в бюджета са постъпили над 342 000 лева., съобщипа от местния офис на приходната агенция.

Склад и  офиси в централната част на Добрич също са предложени на търг. Обектите се намират в административна сграда на ул. „Йордан Йовков“ № 17. Складът е с площ от 75 кв.м., намира се на приземния етаж и началната тръжна цена за него е 23 366.50 лева. Единият от офисите, с площ от 83 кв.м., е разположен на част от трети етаж, а другите два  заемат изцяло  четвърти и пети етаж на сградата. С най-голяма площ от 163 кв.м. е офисът на четвърти етаж, като наддаването за него ще започне от 65 781.50 лева.

Търгът е обявен за 15 ноември. Оглед на обектите кандидат-купувачите могат да извършат от 7 до 11 ноември.

На друг търг –  на 23 ноември, данъчните са обявили за продан почивна база в град Балчик. Базата е на четири етажа с РЗП от 1848 кв.м. и е построена в поземлен имот с площ от 1625 кв. м. Началната тръжна цена за крайморския имот е 964 500 лева. Оглед на почивната база може да се извърши  от 14 до 18 ноември.

Кандидат – купувачите, които ще участват в  търга, трябва да внесат депозит в размер на 20 на сто от обявената продажна цена, посочват от офиса на НАП в Добрич.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст