ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Атанас Атанасов: Борисов има план да се върне във властта

Парламент Атанас Атанасов

Москов, Кунева и Лукарски договорили министерските си постове с Бойко Борисов предварително. Такова разкритие направи в ефира на Нова тв депутатът от ДСБ генерал Атанас Атанасов, където коментира политическата ситуация.

"Трима от четиримата наши министри предварително се бяха договорили с Борисов да станат министри", заяви пред Нова тв депутатът от ДСБ генерал Атанас Атанасов. Така според него те са се превърнали в наемници.

По думите на Атанасов Николай Ненчев пък станал случайно министър. В този парламент има само една опозиция-ДСБ и гражданския съвет в бившия Реформаторски блок, убеден е Атанас Атанасов.

Той атакува Борисов с тезата, че е дал под аренда сектор "Сигурност" на бившата групировка "Мултигруп".

Според Атанасов, Борисов има собствен план как за трети път да се върне във властта. "Борисов иска еднолично да консумира властта", убеден е депутатът от ДСБ.

Премиерът в оставка искал като Ахмед Доган да разпределя порциите в държавата, обясни Атанасов и обяви, че в разговор самият Борисов му казал, че ако той се кандидатира за държавен глава, ще загуби вота.

Според Атанас Атанасов премиерът в оставка още от началото на лятото знаел, че е накърнил сериозно доверието на хората.
"Борисов се страхува от раждането на истинска дясна алтернатива", коментира още депутатът от ДСБ.

Трябва да се спре Борисов от властта, той е вреден за държавата, каза по повод на новия проект на Радан Кънев Атанас Атанасов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст