ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Изгоряха няколко автомобила на Николай Банев

мвр пожарна

Няколко автомобила изгоряха тази нощ на улица "Българска армия" в София, потвърдиха за NOVA от МВР. Пламъците са обхванали закрит паркинг и са унищожили автомобилите.

Все още не е ясно дали пожарът е предизвикан умишлено. По случая работят от следствието.

„Това е пети палеж върху моя собственост”, заяви още Николай Банев и допълни, че досега държавата не е наказала никого за покушенията.

Огнената стихия се е разгоряла на улица "Коньо Войвода" 21. Пламъците буквално са изпепелили "Ягуар", "Порше" и "Майбах", чиято обща стойност е близо 1 млн. лева! Пристигналите на мястото на инцидента служители на СДВР са спасили живота на пазача на паркинга, който сладко е похърквал на кушетката в кабината.

Първоначалната проверка на разследващите е установила, че част от запалените автомобили са били запорирани от известна банкова институция.

Криминалистите започнаха разследване, за да установят подбудите на бандитите да посегнат на луксозния автопарк на семейство Баневи.

Очаква се Николай Банев, който бе кандидат-президент да бъде извикан за даване на показания в Следствието.

Припомняме, че през юли тази година маскирани нахлуха в къщата на семейство Баневи в столичния квартал „Бояна”, заляха със запалителна течност мебелите и драснаха клечката.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст