ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нов режим за регистрация на каруци ще бъде обсъден в Плевен

община Плевен

Нов режим за регистрация на каруци в община Плевен ще бъде обсъден от Общинския съвет на последното му заседание за тази година на 22 декември. Това съобщи в пресклуба на БТА Мартин Митев – председател на съвета.

Всички каруци трябва да бъдат задължително боядисани в жълто, с регистрация в съответните кметства и с регистрационни номера, написани с едър черен шрифт. Така, при установяване на нередности, нарушителите лесно ще бъдат идентифицирани и санкционирани, посочи Митев.

Промените са част от общинска Наредба номер "3". Дебатът по тях е започнал на ноемврийската сесия. По думите на Митев кметът на село Николаево Ваня Орозова е направила практични предложения, касаещи движението на пътни превозни средства с животинска тяга, които ще бъдат взети пред вид.

Председателят на съвета допълни, че се предвижда да бъде изменен и режимът на платеното паркиране в Плевен. Ще бъдат нанесени ограничения и уточнения за реда при издаване на карти за паркиране, за дейностите по таксуване и начините за платеното паркиране в обособените зони, както и при режима на паркиране за служебни нужди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст