ПОБЕДИТЕЛЯТ към Борсовото рали привлече повече играчи

КАРЕ

ПОБЕДИТЕЛЯТ към Борсовото рали привлече повече играчи

Инвестиционният посредник "Карол" е небанкова институция с над 15 години история на капиталовите пазари. Основана през 1997-ма, компанията е част от водещата в страната финансова група "Карол".

В партньорство със световните лидери CMC Markets (UK) и Interactive Brokers (USD) инвестиционният посредник предлага възможности за търговия с акции, облигации, компенсаторни инструменти, валута, суровини, договори за разлика и други финансови инструменти както на "БФБ-София", така и на международните капиталови пазари. Компанията осигурява и корпоративни консултации за първично публично предлагане (IPO) и вторично предлагане на ценни книжа (SPO), посредничество при реализирането на търгови предложения, управление на индивидуални портфейли.

Компанията е носител на приза Инвестиционен посредник, сключил най-голям брой сделки на "БФБ-София" за петнадесет поредни години (2002-2016 г.), трикратен победител в ежегодната класация на в. "БАНКЕРЪ" – "Инвестиционен посредник на годината" (2006-2008 г.), както и носител на специалната ни награда за инвестиционен посредник с най-голям принос за развитието на българския капиталов пазар (2012 г.).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст