Каракачанов: Няма разделение в Патриотичния фронт

Парламент - Валери Симеонов

Красимир Каракачанов опроверга информациите за разделение в Патриотичния Фронт. Лидерът на ВМРО обясни, че няма напрежение между него и председателя на НФСБ Валери Симеонов.

"Въпреки че по някои теми двете партии имат нюансни различия в позициите си, отношенията в коалицията са напълно нормални и колегиални", подчерта Каракачанов.

По думите му т.нар. системни партии искали да постигнат разнобой между патриотичните формации. Те били притеснени от 600-те хиляди гласа, които "Обединените патриоти" взели на президентските избори.

Каракачанов изтъкна, че новата коалиция, която включва ВМРО, НФСБ и "Атака", ще играе основна роля в следващия парламент, където ще се бори за увеличаване на пенсиите и доходите на хората, както и срещу демографската криза, мигрантската заплаха и битовата престъпност.

"Заявяваме на нашите "доброжелатели", че ще продължаваме да ги притесняваме в името на изпълнението на програмата на Патриотите и в името на по-добрия живот за българите", категоричен е Красимир Каракачанов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст