ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Герджиков е доволен от организацията на изборите

Министерски съвет Огнян Герджиков

Премиерът Огнян Герджиков благодари на председателя на Централната избирателна комисия Ивилина Алексиева и на членовете на ЦИК за добрата и професионална работа по осъществяването на парламентарните избори на 26 март. В поздравителен адрес до тях премиерът изразява удовлетворението на правителството и на всички ангажирани структури на изпълнителната власт от отличната комуникация и от организацията на определените от закона действия по подготовката и реализацията на вота.

„Първите положителни оценки за провеждането на изборите по демократичен, прозрачен и честен начин вече са факт. Споделяме ги с вас. Работихме в екип, отговорно, мотивирано и с безусловна привързаност към законовите изисквания. Затова и високата оценка е заслужена!“, отбелязва министър-председателят.

Герджиков изразява благодарността на правителството към всички членове на районните и секционните избирателни комисии.

„Най-важният резултат от нашата обща работа за парламентарните избори бе гарантираната възможност на 26 март българските граждани да изберат свободно своите представители в 44-то българско Народно събрание“, добавя премиерът в заключение.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст