ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Дамски часовници

клм

1. Модел на Graff с изключителни флорални мотиви, придаващи изисканост и стил. Още едно потвърждение, че часовникът може да бъде и бижу.

2. Harry Winston предлага на ценителите едно истинско произведение на изкуството със златно щамповане на циферблата и 57 диаманта върху панела. Механизмът е с 72-часов резерв, лимитирана серия.

3. Хронографът Trsdition Dame на Breguet е характерен с изискания си дизайн, който включва 68 фино шлифовани диаманти и корпус от родово злато. Резервът от 50 часа също не е за пренебрегване.

4. Chanel създаде Premier Camelia, за да отбележи 30-ата годишнина на модела Premier. Часовникът е с ръчно навиване, а впечатляващата му визия се допълва от сатенената каишка. 

5. Вълшебството от аметисти и розови сапфири превръща Luna на De Grisogono в истински шедьовър и само потвърждава максимата, че дамите заслужават най-доброто.

6. Hublot представя интересна комбинация от керамика и диаманти в един от най-новите си модели Big Bang. Освен че е красив, часовникът е водоустойчив и с 50 часа резервна мощност.

7. Култовият бранд Patek Philippe отново демонстрира превъзходство с изключителния модел си Aquqnaut, който изящно съчетава класическите диаманти и златото с модерния материал на каишката.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст