ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Надявам се името на министерството да спре да се удължава, заяви земеделският министър

порожанов

Румен Порожанов прие поста министър на земеделието, храните и горите от служебния министър Христо Бозуков. Той заяви, че за първи път влиза през централния вход на Министерството на земеделието и храните.

„Надявам се името на министерството да не продължава да се удължава, защото както се казва, последният може да забрави да затвори вратата. Много съдържание има в това министерство и то не може да бъде изписано в неговото наименование. Убеден съм, че проф .Бозуков за три месеца, толкова кратък мандат, е успял да се докосне до разнообразието и сложните проблеми и процеси, които стоят. Лично се надявам в една малко по-средносрочна перспектива да можем да се преборим и с теми, които са отлагани с години. Да, имаме си проблеми в някои от системите, които непрекъснато се пропускат – следващият да ги оправи, следващият, знаете за какво говорим”, каза Порожанов.

Той подчерта, че проблемите са с „Напоителни системи”, с второстепенните разпоредители, които изпитват трудности, затова трябва да бъдат положени усилия те да бъдат стабилизирани юридически и финансово.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст