Волен Сидеров: Разбрахме се с премиера Борисов по мъжки

Волен Сидеров

"Помъдряваме", коментира лидерът на Атака Волен Сидеров това, как се превърна в миротворец в пленарната зала в края на работната седмица, въпреки бурното си минало.

"Призовах към разум, защото така не може да се работи в политиката", обясни Сидеров. "Дори да си опозиция, трябва да нападаш по същество”, каза той, след като левицата напусна пленарната зала в петък, а нейният лидер Коренлия Нинова отправи тежки нападки към управляващите за нацизъм и антиевропейски действия.

"БСП използват едни скандални снимки, определени думи на вицепремиера Валери Симеонов, за да правят некоректни нападки. Тези обвинения в нацизъм аз съм ги преживял, знам много добре, как може да се лепне такъв етикет”, каза той. Според него идеята е чрез тях да се отклони вниманието от същината

"БСП има своите вътрешни проблеми в момента”, посочи Сидеров.

По думите му, на този фон е логично е лидерът на левицата да нападне по-малкия коалиционен партньор в управлението, въпреки че допреди няколко седмици е предлагала да се коалира с Патриотите.

"Общественото мнение не е трудно за манипулация”, смята лидерът на Атака. И посочи проблема с фалшивите новини.

Той осъди снимките с нацистки поздрави. Но добави, че заснетият заместник-министър е подал оставка веднага.

"Г-н Симеонов може да няма най-изискания изказ, но той е човек на действията. Така че нека да гледаме делата, а към думите му да бъдем по-снизходителни", призова Сидеров.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст