Камериерката, ударена в “Слънчев бряг”: Изрита ме като футболна топка

слънчев бряг

Камериерката, която напълно невинна попадна под ритника на един шведски турист в "Слънчев бряг" дори не е разбрала какво се случва.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изритва като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказа Диана Петкова пред Нова телевизия.

Вчера шведът Ралф Георг Сундберг разказа, че не помни много, но знае, че бих упоен, ограбен и бесен, когато пристигнал в хотела.

"Мислех, че някой е отвлякъл братята ми. Аз вече бях леко пиян и замаян, не знам къде се е случило, защото всичките ми спомени просто се изпариха. Спомням си, че бях озовал в хотела  и търсех своите братя, но не можех да ги намеря. Мозъкът ми просто не работеше. Така че си помислих, че те може би са отвлечени и аз започнах да обикалям из хотела и след това просто се събудих рано сутринта. Бях заспал на шезлонгите. В портфейла ми нямаше никакви пари. Влязох вътре в хотела  и видях брат ми, който си лежеше в леглото и след това заспах отново. Полицията дойде сутринта, докато закусвах. Казаха, че съм направил нещо лошо и че трябва да ме разпитат в полицейското управление”, разказа Ралф Сундберг.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст