ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Siemens и ФК “Байерн” подписаха 3-годишен договор за партньорство

“Байерн” ще защитава трофея си срещу елита на Европа.

Водещата компания в сферата на високите технологии Siemens и ФК "Байерн" подписаха договор за глобално партньорство, съобщиха от германския гигант. Фокусът е върху използването на дигиталните технологии, надграждайки досегашното им успешно сътрудничество. В допълнение Siemens става основен партньор на баскетболния тим на "Байерн". Партньорството започва със старта на сезон 2017/2018 и ще продължи три години.

"Алианц Арена" и "Ауди Доум" вече са оборудвани с множество решения на Siemens. В рамките на новото партньорство се планира да се увеличи делът на системите на Siemens на и около "Алианц Арена", както и в офисите и тренировъчната база на клуба на "Зебенер щрасе". Основна роля ще имат софтуерните и облачно-базирани услуги в областта на енергетиката, сградните технологии, сигурността и охранителните технологии, както и интелигентните мобилни решения.

"Нашите технологии и познания за дигитализацията ще помогнат на клуба да постигне нови успехи и на национално, и на международно ниво, тъй като съвременният спорт изисква и висококачествени технологии. Siemens и ФК "Байерн" споделят обща страст към високите постижения и качество. В "Байерн" се преследва спортно съвършенство. В Siemens се търси инженерно съвършенство", заяви Джо Кезер, президент и изпълнителен директор на Siemens AG. "Двамата баварски шампиони сега обединяват силите си. Бих искал топло да приветствам Siemens и да изразя предварително благодарността си за ангажираността и доверието на компанията. С нетърпение очакваме старта на това толкова важно за нас партньорство", сподели Карл-Хайнц Румениге, председател на борда на "Байерн".

Siemens ще използва пълната си експертиза и иновативна сила в сферата на електрификацията, автоматизацията и дигитализацията в полза на ФК "Байерн" и феновете му. С правилната комбинация от хора, технологии и дигитални услуги компанията ще даде възможност на клуба да генерира истинска добавена стойност в сферите на сградната автоматизация, противопожарната защита и сигурността.

 

В тригодишния период на договора, който влезе в сила на 1 юли 2017 г., Siemens Healthineers също ще бъде официален и ексклузивен здравен партньор на ФК "Байерн". Наред с другото, Siemens Healthineers ще оборудва тренировъчната база на клуба и "Алианц Арена" с най-новите здравни решения, които ще гарантират профилактиката и успешното възстановяване на футболистите. Системите за обработка на медицински изображения, с които ще се изследват играчите на ФК "Байерн", също ще бъдат доставени от Siemens Healthineers.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст