„Паяк” вдигна кола с дете в нея, майката припадна при гледката

Паяк

През това време „паякът“ преминал и служителите преценили, че трябва да вдигнат колата, част от която била паркирана в обсега на автобусна спирка. Те обаче не забелязали, че вътре има малко момиченце. След като автомобилът бил вдигнат, репатриращата кола се отправила към паркинга под надлеза.

В това време детето отворило прозореца и започнало да крещи. Майката видяла ситуацията и хукнала след „паяка“.

Служителите в специализирания автомобил разбрали, че има нещо нередно, но спрели колата чак по бул. „Н. Петков“. При гледката на детето, провесило се през прозореца на вдигнатата от "паяка" семейна кола, майката припаднала. Наложила се намесата на медици от Спешна помощ. На място дошла и полиция. Детето също било стресирано.

При огледа станало ясно, че обслужващите "паяка" не видели детето, тъй като страничните стъкла на колата били затъмнени. Майката не могла да реагира, защото автомобилът й бил вдигнат буквално за минута.

Родителите не коментират има или не нарушение при паркирането в случая, но недоумяват как тримата служители не са видели или чули навреме детето, а вдигнали колата и изминали близо километър с него.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст