Мачове в 20 часа: Венци Стефанов с атака срещу Лудогорец

Венци Стефанов

Президентът на Славия Венци Стефанов нападна Лудогорец по време на днешната пресконференция, която даде в Пресклуб “България”, сочи Спортал.

“Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е? В Европа се играе в 15 часа, в 16 часа, а ние тук… И защо не пишете тези неща? Да не сте роби някакви? Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионската лига.

Тази година и следващите години нещата в нашия футбол ще бъдат доста по-различни. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, убеден съм. В момента Лудогорец има най-силния отбор, веднага след него е ЦСКА. През следващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец. Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните успехи и съм ходил на мачовете. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции”, заяви Стефанов. 

Президентът на Славия направи и любопитен коментар относно бъдещето на клуба. Той заяви, че ако се появи сериозен кандидат за най-стария столичен клуб, е готов да обсъди една евентуална продажба с колегите си. "Фенове пускат слухове, че клубът се продава. Даже се пуска и цена – 10 милиона лева, но това не е вярно. На тези фенове, които ни обиждат, не им обръщаме внимание. Ако се намери човек, който да вземе Славия за по-добро, ще говоря с моите колеги и съм готов да отстъпя клуба.

Трябва да знаете, че Славия няма да изпадне от "А" група. Сигурно на някои много им се иска, ама няма да стане. Цели 103 години не е станало, та сега! И то баш по мое време. Е, няма да стане", каза босът на "белите".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст