Гледаме всички катастрофи в Европа в реално време

КАТ

По предложение на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL за втора поредна година 21 септември е обявен за Европейски ден без загинали на пътя. Тогава ще се проведе полицейска операция EDWARD, подкрепяна от Европейската комисия и посветена на Европейската седмица на мобилността от 16 до 22 септември 2017 г.

Областна администрация Хасково за втора година прие поканата на МВР и ГД “Национална полиция“ да бъде партньор в операция EDWARD.

По време на операцията ще има 24-часово видеонаблюдение, записващо в реално време събитията и брояч на деня. В реално време обществеността ще вижда всички произшествия по пътищата на Европа. Целта е на 21 септември да няма тежки произшествия и загинали на пътя. Органите на пътя ще засилят контрола и в максимална степен ще подпомагат участниците в движението за безопасно шофиране. На всеки час партньорите по проекта, в това число и Областна администрация Хасково, ще получават актуална информация за броя и мястото на настъпилите катастрофи, за загиналите и ранените при тях.

Областна администрация Хасково ще публикува информацията на официалната си фейсбук страница и на www.hs.government.bg.

Всяка обществена организация, институция, медия може да подкрепи операция EDWARD като се регистрира на адрес: http://roadsafetydays.eu/ .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст