Дора Милева: Не ми пука, защото не съм зависима, пускам две опозиции

дора милева

Синдикът на ПФК ЦСКА АД – Дора Милева, заяви пред Sportal.bg, че до края на септември ще пусне две опозиции срещу опит да се регистрират марки "ЦСКА". Милева заяви, че ще предприеме конкретни действия, независимо кой клуб работи срещу автентичната марка. Синдикът добави, че има хора, които имат възражение срещу разпределението на парите за емблемата на ЦСКА, но все още не са си платили таксата от 15 лева. Припомняме, че фирмата "Ред Енимълс" спечели правото да закупи емблемата срещу сумата от 8 милиона лева.

"Със сигурност ще пусна две опозиции, защото се правят опити да се регистрират нови две марки "ЦСКА". Нашите адвокати всеки ден следят събитията, тъй като по всяко време е възможно някой да иска да създаде нова марка. Срокът за опозиция е до края на септември и ще бъде спазен. Вече съм подала молба до съда да ми разреши да използвам 800 лева от сметката на ПФК ЦСКА АД. Тези пари ще отидат за опозицииите.

За да внесеш опозиция, таксата е 400 лева. Стриктно спазвам правилата и законите на България. Длъжна съм да защитя ПФК ЦСКА АД и правата на кредиторите. Затова не бива да позволяваме да бъдат регистрирани подобни на ЦСКА марки. Не ме интересува дали единият, или другият клуб иска да регистрира нова марка. Нямам лични отношения с нито една от двете страни. Просто спазвам правилата", заяви Милева.

"Инвестбанк" и "Танев" са платили таксата. Има хора, които все още не са го направили. Уж имат възражение относно разпределението на парите, а все още не искат да платят 15 лева. Рано или късно ще бъдат намерени и трябва да изпълнят задължението си. Връчат ли им известието, имат седемдневен срок.

Този казус ще стигне до Апелативния съд и тяхното решение ще бъде окончателно", добави синдикът на ПФК ЦСКА АД пред Sportal.bg. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст