Автоматизацията на видеонаблюдението дава по-голяма сигурност на банките

конференция

Как дигитализацията ще трансформира традиционните финансови услуги? Отговор на този въпрос дават водещи експерти от банковия и небанковия финансов сектор по време на втората годишна конференция "Финансите в дигиталния свят", организирана от вестник "БАНКЕРЪ“ с генералното спонсорство на Vivacom.
Партньори на събитието са TBI Bank, Пощенска банка, Борика – Банкови услуги, Булстрад Виена Иншурънс Груп и Булстрад Живот.

Маркетинг стратегията на банките може да се базира на иновативните дигитални решения. За тази възможност информира експертът от Vivacom Емил Ласов.

Като една от най-актуалните иновации се откроява дигитализацията на видеонаблюдението.

"Автоматизацията на този процес дава по-голяма сигурност на банките", разясни Ласов. 

Друга новост, от която могат да се възползват банките при изготвянето на маркетинг стратегията си според експертите на Vivacom е Wi-Fi смарт зоната. Става въпрос за свободен достъп до интернет на клиентите в банковия клон или офис. По този начин, когато клиент влезе в банката и се свърже със свободния интернет на телефонът му се появява сайтът с електронното банкиране на съответната финансова институция. По този начин лесно може да бъде анализиран продуктът, към който би проявил интерес клиентът.

Друга възможност са екраните, на които в определени дни и часове се появяват съобщения за продукти насочени към определен тип клиенти.

"Например в деня, в който хората получават пенсия на мониторите могат да текат реклами насочени точно към този тип клиенти", обясниха от Vivacom. 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст