ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Техноджаджи в коледния чорап

Техноджаджи в коледния чорап
Най-трудната мисия за Коледа е да подберете подаръци, с които да зарадвате цялото семейство. При толкова голям избор в моловете, бутиците и интернет магазините е почти невъзможно да се ориентирате кой подарък си заслужава цената и дали най-близките ви ще греят от щастие, когато го получат. Но все пак, ако направите селекцията си мъдро и заложите на някои хитови продукти, почти сигурно ще уцелите в „десятката“. Дали с иновативен сет за гримиране, 3D химикалка, ховърборд или новата Star Wars магия – изборът е ваш.

Bluefin Classic Hoverboard

Ховерборди или плъзгащи се дъски, балансиращи скутери или „плувки“. Тези джаджи имат много имена. Но важното е, че и децата, и възрастните обичат да ги ползват и да се „завръщат в бъдещето“. Bluefin са едни от най-големите производители на хувърборди, съответно една от най-безопасните и надеждни марки на пазара. Моделите им усещат позицията ви на борда – наклонете се напред и отивате напред, накланяйте се назад и ще намалите, или ще се върнете обратно. Съвсем просто е, но разбира се отнема малко време да овладеете техниката.
Супер е, че можете да слушате музика, докато сте навън или летите по алеите в парка. Ако свържете своя mp3 плейър или смартфон чрез Bluetooth, можете да се забавлявате с всичките си любими мелодии. А музиката е много важна за децата и тинейджърите, така че това е страхотна екстра за тях.
Впечатляващо е, че получавате 6 часа каране с едно зареждане на батерията. Това става благодарение на литиево-йонната Samsung, която за 2 часа е напълно готова. Този борд ще ви повози с 15 км/час, а цената му напълно покрива качеството.
Цена около 500 лв.
BB-9E Droid
Силата отново се пробужда… Този могъщ астромеханичен дроид се нарича BB-9E и ще ви удиви с уникалните си способности. Управлявайте го със смартфона си или го пуснете да патрулира сам. ВВ9-Е притежава усъвършенствана технология, позволяваща му да се преобъща и да премества купола си точно като в епизода – „Силата се пробужда“, а здравата му обвивка дава сила на дроида да преодолее всяка битка. Този бдителен и страшничък дроид е винаги нащрек и бързо ще се превърне във всеобщ домшен любимец.

С многобройните си функции BB-9E е специализиран в поддържането на космически кораби и всякаква машинария в пълна бойна готовност. С виртулния Droid Trainer той винаги ще е във форма, освен това ще можете да изследвате холографски симулации от галактиката на Star Wars. BB-9E може да си взаимодейста с други Star Wars дроиди на Sphero. А ако изгледате заедно някой епизод от сагата, той ще реагира много емоционално на отделните сцени. Куполът на BB-9E пък е оборудван с ярки LED светлини. В заключение можем да кажем, че това не е дроидът, който търсите. Това е дроидът, който ви търси…
Цена около 250 лв.

SoundMoovz
SoundMoovz от Cra-Z-Art е новаторска електронна джаджа, която се задейства при движение. Докато тичате или се разхождате с гривна, можете да слушате страхотна музика със специални звукови ефекти. Изживейте емоцията докато се движите, танцувате и създавате уникални музикални бийтове. Това е актуалната музикална сензация на новата епоха …
Устройството използва най-новата Bluetooth технология, просто го включете за да се свържете с нета, изтеглете безплатно приложение, изберете от над 400 мелодии и започнете забавлението! Джаджата се предлага с две специални гривни, които потребителите носят, за да я активират. SoundMoovz може да бъде свързан и с високоговорител за кристално чист звук. Различните режими включват музика, инструментали, роботика, карате и други.
Цена около 120 лв.
Lix 3D pen
За незапознатите с 3D писалките ще поясним, че това чудо пише и в трите измерения. С него можете да си направите фигурки, вази, принтове на тениската или всевъзможни домашни украси. Без изобщо да се нуждаете от хартия. Lix 3D е най-малката 3D принт писалка, но със сигурност е една от най-функционалните и оригинални изпълнения на пазара.
Тя е малко по-голяма от обикновена писалка или молив, затова е и по-удобна за работа. Lix 3D прави забележително впечатление с качеството, което произвежда, както и с иновативния си дизайн. Работи по-тихо от повечето 3D писалки и загрява нишките, с които работи, за една минута до температурата на топене. Много лесно и се охлажда. Писалката е лека и лесна за употреба, използва както ABS, така и PLA влакна. Принт писалката Lix 3D се захранва с USB кабел и може винаги да е включена, докато се използва.
Цена около 200 лв.

StylPro Makeup Brush Cleanser
Всеки мъж, който иска да блесне в очите на своята половинка, майка или сестра, спокойно може да заложи на StylPro Makeup Brush Cleanser. Това е революционна технология, позволяваща на дамите да запазят „арсенала“ си за гримиране в постоянна бойна готовност. Машината използва центрофуга, за да придаде на любимите ви четки вид, сякаш са били на химическо чистене и ги прави напълно сухи, за да ги използвате след секунди.
Подходящ за повечето видове четки за грим, тя се предлага  с осем гъвкави силиконови приставки, което я прави абсолютно необходима вещ за пристрастените към красотата.
Професионалистите препоръчват почистване на четките за грим на всеки две до три седмици. Но традиционните методи за почистване са несигурни, трудоемки и могат да оставят четките мокри и неизползваеми до 24 часа. Красотата на StylPro е, че е много лесна за използване. Просто прикрепете четка за грим към устройството като използвате един от осемте различни накрайника, преди да го пуснете в купата за 5 секунди, да се върти още 10 секунди и след това да изсъхне за 5 до 10 секунди. И така вашата четка грим е напълно чиста и суха за по-малко време, отколкото е необходимо на една дама избере нюанс на грима или червилото си.
Цена около 80 лв.

Laser X
Какво е Коледата без семейни забавления? Всеки възрастен някога е бил дете и е ходил в голяма изоставена индустриална сграда, за да се прокрадва в тъмното, опитвайки се да „застреля“ приятелите си със светещ или воден пистолет.
Laser X ще ви осигури същата позабравена емоция, но във вашия собствен дом.
Комплектът за двама играчи се състои от чифт "лазерни" пистолети с мигащи светлини и визия от научно-фантастичните филми от 70-те години на миналия век. Всеки от тях е свързан чрез кабел към светеща мишена, прикрепена към гърдите ви. Така че едновременно чувствате професионалния опит на един войник с лазер и влизате в „жива“ версия на аркаден екшън.
Всеки път, когато те уцелят, губиш "жизненоважна" енергия, а здравето ти е индикирано от цвета на гръдната плоча – от зелено до „редсмъртно“ червено. Десет попадения и сте аут, но за всяка минута, в която оцелеете, без да бъдете улучени, възвръщате енергията си. Пистолетът ви има десет изстрела и когато останете без амуниции, трябва да го презаредите като го насочите към земята. Звуковите ефекти, когато стреляте с бластера и поразите целта си, се дпъълват от режим "водач" на бойното поле, които подсказва кога сте уцелени, колко живот остава, дали трябва да презаредите и дава полезни съвети, например: "излезте оттук!".
Пистолетите имат потенциален обхват от 60 метра и че са доста точни.
Позволяват да стреляте през прозорци, а изстрелите могат да рикушират от стени и огледала, за да поразят съперника.  Разбира се, можете да добавите още оръжия и да си направите отборен двубой, което ще е още по-забавно.
Цена 80 лв. за 1 комплект

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст