Техно екстри в коледния чорап

клм

 

Най-трудната мисия за Коледа е да подберете подаръци, с които да зарадвате цялото семейство. При толкова голям избор в моловете, бутиците и интернет магазините е почти невъзможно да се ориентирате кой подарък си заслужава цената и дали най-близките ви ще греят от щастие, когато го получат. Но все пак, ако направите селекцията си мъдро и заложите на някои хитови продукти, почти сигурно ще уцелите в "десетката".

Bluefin Classic Hoverboard

Ховерборди, плъзгащи се дъски, балансиращи скутери, "плувки"… тези приспособления имат много имена. По-важното е, че и децата, и възрастните обичат да ги ползват и да се "завръщат в бъдещето". Bluefin е сред най-големите производители на ховърборди, съответно една от най-безопасните и надеждни марки на пазара. Моделите й "усещат" вашата позицията на борда – накланяте се напред и отивате напред, накланяте се назад и ще намалите скоростта, или ще се върнете обратно. Съвсем просто е, но разбира се отнема малко време да овладеете техниката.
Супер е, че докато сте навън или "летите" по алеите в парка, може да слушате музика. Ако свържете своя mp3 плейър или смартфон чрез Bluetooth ще се забавлявате с всичките си любими мелодии. А това е страхотна екстра за децата и тинейджърите.
Впечатляващо е, че получавате 6 часа каране с едно зареждане на батерията. Това става благодарение на литиево-йонната Samsung, която за 2 часа е напълно готова. Бордът ще ви повози с 15 км/час, а цената му напълно покрива качеството.

Цена около 500 лв.

BB-9E Droid

Силата отново се пробужда… Могъщият астромеханичен дроид BB-9E и ще ви удиви с уникалните си способности. Управлявайте го със смартфона си или го пуснете да патрулира сам. ВВ9-Е притежава усъвършенствана технология, позволяваща му да се преобръща и да премества купола си точно като в епизода – "Силата се пробужда", а здравата му обвивка дава сила на дроида да преодолее всяка битка. Този бдителен и страшничък дроид е винаги нащрек и бързо ще се превърне във всеобщ домашен любимец.

С многобройните си функции BB-9E е специализиран в поддържането на космически кораби и всякаква машинария в пълна бойна готовност. С виртуалния Droid Trainer той винаги ще е във форма, освен това ще можете да изследвате холографски симулации от галактиката на Star Wars. BB-9E може да си взаимодейства с други Star Wars дроиди на Sphero. А ако изгледате заедно някой епизод от сагата, той ще реагира много емоционално на отделните сцени. Куполът на BB-9E пък е оборудван с ярки LED светлини. В заключение може да се каже, че това не е дроидът, който търсите. Това е дроидът, който ви търси…

Цена около 250 лв.

SoundMoovz

SoundMoovz от Cra-Z-Art е новаторска електронно устройство, което се задейства при движение. Докато тичате или се разхождате с гривна, можете да слушате страхотна музика със специални звукови ефекти. Изживейте емоцията докато се движите, танцувате и създавате уникални музикални бийтове. Това е актуалната музикална сензация на новата епоха…

Устройството използва най-новата Bluetooth технология, просто го включете за да се свържете с нета, изтеглете безплатно приложение, изберете от над 400 мелодии и започнете забавлението! Предлага се с две специални гривни, които потребителите носят, за да го активират. SoundMoovz може да бъде свързан и с високоговорител за кристално чист звук. Различните режими включват музика, инструментали, роботика, карате и други.

Цена около 120 лв.

Lix 3D pen

За незапознатите с 3D писалките ще поясним, че това чудо пише и в трите измерения. С него можете да си направите фигурки, вази, принтове на тениската или всевъзможни домашни украси. Lix 3D е най-малката 3D принт писалка, но със сигурност е една от най-функционалните и оригинални оферти на пазара.

Тя е малко по-голяма от обикновена писалка или молив, затова е и по-удобна за работа. Lix 3D впечатлява както с качеството, така и с иновативния си дизайн. Работи по-тихо от повечето 3D писалки и загрява нишките, с които работи, за една минута до температурата на топене. Охлажда се много лесно. Писалката е лека и лесна за употреба, използва както ABS, така и PLA влакна. Принт писалката Lix 3D се захранва с USB кабел.

Цена около 200 лв.

StylPro Makeup Brush Cleanser

Всеки мъж, който иска да блесне в очите на своята половинка, майка или сестра, спокойно може да заложи на StylPro Makeup Brush Cleanser. Това е революционна технология, позволяваща на дамите да държат "арсенала" си за гримиране в постоянна бойна готовност. Машината използва центрофуга, за да придаде на любимите ви четки вид, сякаш са били на химическо чистене и ги прави напълно сухи, за да ги използвате след секунди.

Предлага се с осем гъвкави силиконови приставки, което я прави абсолютно необходима вещ за пристрастените към красотата.
Професионалистите препоръчват почистване на четките за грим на всеки две до три седмици. Но традиционните методи са несигурни, трудоемки и могат да оставят четките мокри и неизползваеми до 24 часа. Предимството на StylPro е, че е много лесна за използване. Просто прикрепете четка за грим към машината като използвате един от осемте различни накрайника, преди да го пуснете в купата за 5 секунди, където ще се върти още 10 секунди и след това ще изсъхне за от 5 до 10 секунди.

Цена около 80 лв.

Laser X

Какво е Коледата без семейни забавления? Всеки възрастен някога е бил дете и е ходил в голяма изоставена индустриална сграда, за да се прокрадва в тъмното, опитвайки се да "застреля" приятелите си със светещ или воден пистолет.
Laser X ще ви осигури същата позабравена емоция, но във вашия собствен дом.
Комплектът за двама играчи се състои от чифт "лазерни" пистолети с мигащи светлини и визия от научно-фантастичните филми от 70-те години на ХХ век. Всеки от тях е свързан чрез кабел към светеща мишена, прикрепена към гърдите ви. Така че едновременно чувствате професионалния опит на един войник с лазер и влизате в "жива" версия на аркаден екшън.

При всяка уцелване се губи "жизненоважна" енергия, а здравето ти е индикирано от цвета на гръдната плоча, който се променя от зелено до  червено. Десет попадения и сте аут, но за всяка минута, в която оцелеете, без да бъдете улучени, възвръщате енергията си. Пистолетът има десет изстрела и когато останете без амуниции, трябва да го презаредите като го насочите към земята. Звуковите ефекти, докато стреляте с бластера и поразите целта си, се допълват от режим "водач" на бойното поле, които подсказва кога сте уцелени, колко "живот" ви остава, дали трябва да презаредите и дава полезни съвети като: "излезте оттук!".

Пистолетите имат потенциален обхват от 60 метра и са доста точни. Позволяват да стреляте през прозорци, а изстрелите могат да рикошират от стени и огледала, за да поразят съперника.  Разбира се, можете да добавите още оръжия и да си направите отборен двубой, което ще е още по-забавно.

Цена 80 лв. за 1 комплект

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст