ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Мъжки часовници

клм

Турбийонът Gyro на Graff се отличава с изключителен дизайн, чийто акцент е ръчно гравираната луна. Украсеният с диаманти корпус от розово злато го превръща в истинско произведение на изкуството. 

Класическият Royal Oak на Audemar Piguet впечатлява с елегантната си визия от черна керамика. Часовникът притежава много технологични екстри, включително водоустойчивост до 50 м дълбочина.

Okto на легендарния бранд Bulgari е най-тънкият турбийон в света. Осмоъгълната му форма и автентичната римска монета, вградена във вътрешната част на капака допълват имиджа му на бижу, което отмерва времето.

Атрактивният хронограф на Ulysse Nardin веднага грабва въображението на любителите на моретата и океаните със стилния си  каучуков корпус в синьо и сиво.

Необичайните дизайнерски решения и оригиналното съчетание на цветовете превръщат хронографа Speedmaster на Omega в перфектен избор за ценителите на авангардните аксесоари.

С футуристичния си дизайн Urwerk UR105 е достоен за научно фантастичен филм, истински вдъхновяващ разказ за космически пътешествия и непознати светове.

Rolex представя Cosmograph Daytona, изработен от розово злато с изискан дизайн и безупречни функции. Тези характеристики го превръщат в инвестиция с непреходна стойност. 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст