ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Финансов хороскоп за 2018-а

Овен

Благоприятната финансова ситуация ще помогне на Овните да се почувстват по-уверени и по-решителни в работата си. Те не само ще успеят да балансират своите доходи и разходи, но и да умножат спечелените средства. В Годината на кучето представителите на знака трябва да се предпазват от конкуренти и завистници, за да не загубят това, което са трупали с години. Не се препоръчва да участват в рисковани и авантюристични проекти или да общуват с користни хора. Плановете си може да споделят само с най-близките.

Овенът не бива да говори за доходите си дори пред приятелите. Нека те си останат тяхната малка, приятна тайна. През зимата е добре да инвестират малка сума в проект, който скоро ще им донесе прилични пари. Това важи най-вече за онези Овни, които се занимават с бизнес и брокерство. Важното е да действат по предварително разработена схема, конструктивно и без емоционални изблици. През 2018-а даването на парични заеми, дори на роднини, не се препоръчва. Връщането им със сигурност ще се забави.

Телец

Телецът обожава да пести бели пари за черни дни, дори когато финансовата ситуация е тежка. Но е по-добре да инвестират средствата си в перспективни проекти. През 2018-а представителите на знака не бива да отказват заеми, защото има опасност приятелите и роднините им да прекратят общуването с тях.

В Годината на кучето се препоръчва Телците да сложат част от парите си в банкова сметка, където те ще "работят" за тях и ще им донесат добри дивиденти. Онези, които отдавна мечтаят за собствен бизнес ще осъществят успешно намеренията си в средата на лятото. За това трябва да се стремят към професионално усъвършенстване и да се вслушват в съветите на по-опитните.

През 2018-а Телците ще получат предложение за партньорство от приятел или отдавнашен познат, което не бива да отхвърлят. Има шанс да вложат средства в недвижими имоти, да разширят жилището си и да заминат на пътешествие. Но не бива да бързат с подписването на договори и документи за нов дом. По-добре е да проверят внимателно кои са били предишните собственици и дали те нямат големи задължения.

Близнаци

Новата 2018-а ще бъде труден период за Близнаците във финансов план. Те трябва да са изключително предпазливи, за да не се окажат на ръба на пропастта и без средства за съществуване. Сключването на сделки и инвестирането на средства е добре да бъде предшествано консултации с юрист. Представителите на знака не бива да рискуват и да се поддават на емоции. Вместо това е хубаво да се вгледат внимателно и в най-близките си хора, защото сред тях може да се окаже непочтен човек или истински мошеник. В Годината на кучето Близнаците следва да се доверяват най-вече на интуицията си. В противен случай паричните им загуби ще бъдат значителни.   

Близнаците са импулсивни и невъздържани по природа, затова лесно се разделят със сумите, които са спечелили. В същото време непрекъснато мечтаят за солидни доходи. През новата 2018-а е добре да си плащат навреме всички данъци и да не подписват договори със съмнителни компании. Само информираният подход и благоразумието ще помогнат на представителите на знака да запазят финансовата си стабилност. Ако се трудят честно и упорито, символът на годината – Кучето, няма да ги остави без пари. Възможно е дори да си купят нещо, за което отдавна са мечтали.

Рак

Раците се стремят към финансова стабилност повече от всички останали зодиакални знаци, затова дори не спят спокойно, ако не заделят определена сума за собствена сигурност. По тази причина винаги изпадат в лошо настроение, ако се наложи да купят нещо, което не е планирано. Препоръката към Раците за 2018-а е да проявяват щедрост и да не стискат всеки лев, особено, ако приятелите и роднините им се нуждаят от материална помощ. Жестът ще им се върне стократно.

През 2018-а представителите на знака със сигурност няма да останат без пари, така че няма смисъл да се паникьосват и да се оплакват от съдбата предварително. Средствата ще им стигнат и за приятно пътешествие, и за желани придобивки. Единственото, от което трябва се предпазват са хазарта, риска и авантюрите. Добри финансови постъпления очакват онези Раци, които работят с интернет.

Лъв

Тщеславните Лъвове обича да се хвали със собствените си заслуги и финансовия си просперитет, но в същото време не жалят пари за развлечения, буйни купони и подаръци. По правило те печелят добре и се разделят лесно с парите. Финансовият хороскоп за 2018-а им препоръчва да бъдат по-пестеливи, за да не се окажат в кризисна ситуация. Благодарение на символа на годината – Кучето, те ще успеят да се измъкнат от всякакви финансови проблеми. Но само ако са предпазливи и се откажат от заемите и авантюрите. 

През новата година Лъвовете ще трябва да укротят страстта си към разкоша и да не завличат в "мрежите си" представители на противоположния пол със скъпи подаръци. Както и да се научат, че не всичко се измерва в пари и красиви дрънкулки. Вместо това е добре да се съсредоточат върху духовното. През Годината на Кучето представителите на знака ще трябва да се трудят за всеки лев и ще се наложи да похарчат повечето от парите си за обучение, тренинги и саморазвитие.  

Дева

Финансовата ситуация за Девите през 2018-а ще бъде нееднозначна. Възможностите за печалба ще бъдат предостатъчно, но трябва да се обмислят внимателно. Представителите на знака не бива да се уповават на късмета, а да акцентират на активния, усърден труда. Финансови постъпления може да очакват онези, които подпишат договори и се заемат с нови проекти. Това важи най-вече за пролетния и летния сезон. Желателно е да инвестират малки суми в ремонт на жилището, автомобила и битовата техника.

През есента на 2018-а Девите ще могат смело да вложат финанси в пътешествия, почивка на морския бряг или за здравословно възстановяване в санаториум. Така ще съберат достатъчно сили и енергия за останалите месеци. Във всеки случай не бива да икономисват когато става дума за подобряване на емоционалното си и психическо състояние. Предупреждението към представителите на този знак е да не дават заеми на хора, които не познават достатъчно добре. В противен случай никога няма да видят парите си. 

Везни

В началото на 2018-а Везните трябва да спазват строг режим на икономии. Те трябва да планират грижливо своя бюджет и да бъдат рационални в покупките си. Ако игнорират тези препоръки на символа на годината – Кучето, ще прекарат 12-те месеца в нужда и лишения. Везните са прахосници по природа, което може да се отрази негативно на материалното им състояние. Ще се наложи да пестят пари, вместо да харчат за всяко нещо, което видят в магазина.

Въпреки множеството съблазни не си струва представителите на знака да рискуват и да се отдават на хазарт, защото няма да получат лесни пари, а само ще си създадат проблеми. Умереността и сдържаността в харченето ще помогнат на Везните да съберат необходимата сума и да инвестират част от нея в личен бизнес. Затова пък през втората половина на 2018-а ще могат да си купят жилище, или да прекарат добре отпуска си.

Скорпион

Скорпионите не умеят да пестят, затова в Годината на Кучето ще им бъде трудно да запазят финансовия си баланс. Но ако се разделят със своята разточителност ще успеят да натрупат сумата, която са планирали. Новата 2018-а обещава много изгодни предложения и интересни проекти. Мнозина ще си намерят втора работа, която ще заздрави финансовото им състояние до края на декември. Скорпионите ще имат шанс не само да умножат капитала си, но и да се обогатят от собствения си бизнес. За целта обаче ще се нуждаят от съмишленици и подкрепа.

Препоръчва се да вземат банков кредит, ако се нуждаят от пари за откриването на собствен бизнес или за търговски инвестиции, въпреки че помощта може да дойде от близки роднини или приятели. Желателно е Скорпионите да уреждат навреме дълговете си и да не се надяват на влиятелни хора. За да получат достойна печалба ще трябва да работят самостоятелно и усърдно. 

Стрелец

Ако Стрелците си направят бюджетен план още в началото на годината, резултатите ще бъдат отлични. Ще се появят възможности да придобият не само ново жилище, но и скъп автомобил. Очертава се представителите на знака да имат толкова много работа, че трудно ще успяват да свършат всичко. Хороскопът за 2018-а им препоръчва да не забравят за почивката и да не жалят средства за курорт или санаториум. Както се казва – от пари за здраве не се икономисва.

През новата 2018-а Стрелците ще трябва да се разплащат навреме с кредиторите си и с данъчните служби. Налага се да бъдат изключително внимателни при подписването на документи, защото са възможни големи глоби, дългове и проблеми. Но ако представителите на знака работят упорито и целеустремено ще преживеят благополучно Годината на Кучето – парите ще им стигат за всичко и дори ще им останат.

Козирог

Финансова стабилност очаква Козирозите през 2018-а, ако не се поддават на емоциите си. Възможности за луксозна почивка, покупка на автомобил или на жилище, няма да липсват. Във всеки случай не бива да стискат средствата си, ако става дума за полезни придобивки. Козирозите са рационални и пестеливи, така че ще могат да увеличат доходите си още през първата половина на новата година. Важното е да помнят, че парите обичат да бъдат харчени. Именно тогава ще се умножат и ще започнат да радват собственика си.

Годината на Кучето прогнозира за семейните Козирози внушителни харчове, свързани с дома, бита и децата. Вероятно ще се наложи да инвестират голяма сума за образованието на потомците си. Но едва ли ще съжаляват за това, защото парите ще им се върнат многократно още до края на годината.

Водолей

Ако Водолеите не живеят според средствата си през цялата Година на Кучето, нищо няма да го спаси от финансов крах. И това ще се отрази и на настроението, и на работата и на личния им живот. Те трябва незабавно да разпределят бюджета си, за да не взимат заеми от заплата до заплата. Ще се наложи представителите на знака да премислят три пъти преди да помагат с пари на роднините, защото може да потрябват на самите тях, при това в най-неподходящия момент.

Финансовият хороскоп за 2018-а препоръчва на Водолеите да си намерят втора работа. Това може да е всякаква сфера на дейност – стига да е интересна и перспективна. Подходящо ще бъде и усвояването на втора професия, особено ако Водолеят отдавна  мечтае за нея. Важно е през новата година да не участват в рисковани сделки и авантюри. Хазартните игри също ще им донесат само дългове и проблеми.

Риби

Хубава 2018-а се очертава за онези представители на знака Риби, които искат да укрепят финансовото си положение. Те не бива да се отчайват, дори ако нещо не се получи от първия път. Ще им трябват много сили, време и енергия, но резултатите със сигурност си заслужават.  Добре е Рибите да изпълняват качествено работата, която са си избрали, дори да не е високо платена. От дреболиите и правилния подход към задълженията им ще зависи много.

Финансовият хороскоп за 2018-а предрича на Рибите изгодна инвестиция. Ако послушат по-мъдър приятел или роднина, грешките ще са по-малко. Рибите са способни на грандиозни постижения и на бързо обогатяване. Затова не бива да се отказват от големи проекти, които ще им донесат пари с лихвите. В средата на 2018-а някои представители на знака ще бъдат съблазнени от мисълта да вземат кредит, което е крайно нежелателно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст