ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Паричните преводи „Пари за минути“ на Western Union вече се предлагат от клоновете на Fibank

Първа инвестиционна банка ПИБ

Fibank (Първа инвестиционна банка) и световният лидер в бързите парични преводи Western Union стартираха предлагането на преводи „Пари за минути“ (Money in minutes).

Това ново партньорство позволява на всяко физическо лице в клонове на Fibank, от понеделник до петък от 9:00 ч. до 17.30 ч., да изпраща и получава парични преводи („Пари за минути“) от и към България, както и международни до над 500 000 Western Union локации в над 200 държави и територии.

Преводите могат да бъдат в левове и евро в максимален размер до 10 000 лева или тяхната равностойност в евро по курса за деня на Western Union. Извършването на преводи в клоновете на Fibank чрез Western Union е в няколко лесни стъпки, като не се изисква наличието на сметка от изпращача или получателя. Таксите се заплащат от изпращача и получателят разполага с цялата сума на превода, като е необходимо представянето само на валиден документ за самоличност.

При получаване на превод се съобщава и контролния му номер (MTCN), както и имената на изпращача, държавата, от която се получават парите, и приблизителната сума.

Всеки клон на Fibank предлага паричните преводи на Western Union, което гарантира бързо и качествено обслужване на всеки клиент.

Благодарение на сътрудничеството с Fibank паричните преводи на Western Union се предлагат в над 1900 локации на територията на България.

 

За Western Union

Western Union е световен лидер в сферата на паричните преводи. Заедно с филиалите си Orlandi Valuta, Vigo и Pago Fácil и Western Union Business Solutions, Western Union осигуряват бърз, надежден и  удобен начин за изпращане на пари по целия свят, за плащане на сметки и закупуване на парични ордери. От 30 Септември 2017 г. услугите на Western Union, Vigo и Orlandi Valuta се предлагат в мрежа от над 550 000 агентски локации в 200 страни и територии и над 150 000 банкомати и павилиони, даващи възможност да се изпратят пари до милиарди сметки. През 2016 г. Western Union извършва 268 милиона клиентски трансакции в световен мащаб, оперира с 80 милиарда долара на потребители и 523 милиона бизнес плащания. За повече информация разгледайте сайта:  

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст