Годината на Жълтото Куче

клм

Червеният Огнен петел управляваше мъдро отиващата си година и не бърза да се разделя с нас. Но в нощта на 16 февруари 2018-а той ще размаха крила, ще изкукурига на прощаване и ще предаде правата върху трона на Жълтото Куче. То е неспокойно същество, затова през цялата следваща година ще бди над нашето благополучие. Кучето е олицетворение на справедливостта и верността, така че можем да сме спокойни – по време на управлението му всичко ще бъде ясно и честно.

През 2018-а можем смело да се захванем с всякакви дела, точно както Кучето влиза в бой, без да се замисля за последствията. Важното е да се съобразяваме със законите и традициите, както и да се придържаме към собствените си принципи. Въпреки че символът на годината не обича промените и не се стреми да замени дървената си къщичка с кристален дворец, той ще направи така, че хората да подобрят жилищните си условия. 

През зимата Кучето ще бъде заето най-вече да въвежда ред след импулсивния Петел, но към пролетта всичко ще бъде готово. След студовете мнозина могат да разчитат на финансов късмет – жълтият цвят ще привлече парите. Не очаквайте от Кучето златни кюлчета или съкровища, но онези, които са трудолюбиви и упорити, може да се надяват на повишение, поощрение и на всякакви блага. Тъй като жълтият цвят се асоциира със слънчевата енергия, следващата година ще бъде изпълнена с позитивизъм и радост.

През 2018-а "на мода" ще са качества като дружелюбието и честността. Дори в общуването с конкурентите не бива да се допуска лицемерие и отстъпление от правилата. Символът на годината със сигурност няма да толерира измамите и мошеническите схеми. Доходите ще са по-високи и стабилни. 

Новата година ще поощрява творческия подход във всяка дреболия от всекидневието. За хората от интелектуалните професии ще гори зелена светлина за всякакви проекти и открития. Трудолюбивото и активно Куче буквално ще надушва късмета и ще помогне на всички, които вярват в успеха си.

Проблеми със здравето не се очакват – закаленият символ на годината няма да допусне да кихаме и кашляме. Ще се наложи обаче да се разделим с някои вредни навици – Кучето не обича да се харчат грешни пари за цигари и алкохол. Затова пък харесва пътешествията, така че през 2018-а за ентусиастите ще се отворят възможности да обиколят целия свят, да намерят нови приятели и да натрупат впечатление за години напред.

Приказни и вълшебни промени ще има в любовната сфера – 2018-а ще бъде препълнена със срещи и запознанства. Семейните двойки ще се чувстват на седмото небе, а вторият им меден месец може да продължи през цялата година. Колкото до необвързаните, нека се готвят за сюрпризи. Жълтото Куче се е договорило с Купидон и той вече подготвя стрелите си, така че да стигнат за всички, особено за онези, които мечтаят за среща с дългоочакваната си половинка.

През 2018-а ще има много сватбени церемонии. Двойките, които ще създадат семейство в Годината на Кучето, може да разчитат на дълъг, изпълнен с чувства и приятелство съюз. Децата, родени през следващата година, ще са здрави, с весел нрав и висок интелект. 

През новата година е много важно да общуваме повече помежду си и да създаваме приятелства. Ще разпознаваме мигновено хората "от нашата кръвна група", а неприятелите ще ни заобикалят отдалеч. Само че символът на 2018-а ще предостави всичко това само на онези, които са изпълнени с позитивизъм и дружелюбие. Изобщо, за да сме сигурни, че 2018-а ще ни донесе щастие, любов и всякакви блага, е необходимо да запомним няколко правила: да не се джафкаме за дреболии, да не се хапем взаимно, да вярваме на другите и да решаваме проблемите с търпение и дипломатичност, вместо да ръмжим. Тогава и Жълтото Куче ще ни помага с радостно скимтене, а животът ни изобщо няма да е кучешки.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст