Сидеров: Има и чужди поръчкови медии, не им обръщайте внимание

Парламент Волен Сидеров

По време на председателството България ще покаже, че управлението е стабилно и намеците за нестабилност не са верни, защото отразяват различието в партиите. Различие, което придава многообразие, а не води до разцепление. Това заяви лидерът на "Обединени патриоти" Волен Сидеров в декларация от името на парламентарната група от парламентарната трибуна.

"Започваме Председателството с едно невиждано до момента управление. През целия Преход до днес патриотични формации не са участвали във властта. Убеден съм, че Председателството ще завърши с убеждението, че в България патриотичните формации са надежден партньор. "Обединени патриоти" ще бъде гаранция линията на повишаване на стандарта на живот, на условията за бизнеса и на социалния климат да продължи", обясни Сидеров.

"В момента България играе една балансирана роля и в региона на Балканите и в европейски план, и като връзка между неевропейски и европейски държави и смятам, че по-добра позиция България до момента не е имала, заяви Волен Сидеров.

"Нека обръщаме по-малко внимание на поръчкови и интригантски писания в наши и чужди медии, които ни зареждат с негативизъм и мазохизъм", призова той. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст