Неуредени бизнесдела са причина за убийството в Нареченски бани

Прокурор

Неуредени бизнес отношения са повод за убийството на бизнесмена Венцислав Маринов край курорта Нареченски бани. Според окръжния прокурор на Пловдив Румен Попов престъплението е станало на 21 март и е извършено от баща и син Севдалин и Марин Буюклиеви.

На въпросната дата Маринов е отишъл в заведението, което двамата били наели от него с обвинения, че го лъжат в сметките и го крадат. В отговор те го нападнали и след особено мъчителни прийоми го убили, като опитали да прикрият следите от престъплението. Завили главата му в найлонова торба, а тялото – в перде от заведението, след което го хвърлили във водите на река Чепеларска над с. Косово.

Престъплението е документирано от запис на камера в заведението, която е открита скрита в селскостопанска постройка край него, обясни наблюдаващият прокурор Анна Викова. За извършеното на бащата и сина Буюклиеви ще бъде повдигнато обвинение за убийство с ефективна присъда – затвор от 10 до 20 години, посочиха от държавното обвинение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст