Бивш защитник на “Левски”: “Сини” фенове заплашиха, че ще ми строшат костите

стадион Герена

Бившият футболист на "Левски" Симон Сандберг направи шокиращи разкрития за престоя си при "сините". Шведът напусна столичния гранд през ноември, след като договорът му бе прекратен. Той се завърна в родината си, където подписа с местния "Хамарби". 

Защитникът призна в интервю пред "Aftonbladet.se", че група фенове на "Левски" са отишли в дома му и са го заплашили, че ще му строшат всички кости в тялото, ако не напусне отбора и страната. "Контузих коляното си, а от клуба поискаха да тренирам само месец след това. Казах им, че е невъзможно и че дори не мога да го докосна. Дадоха ми специална програма, по която да работя, но нещата не се получаваха. Наложи се да се върна в Швеция. Там стана ясно, че положението не е добро. Отне ми пет месеца, но се възстанових, тренирах много всеки ден и станах по-добър", споделя Сандберг.

Сандберг добавя, че бил изваден от състава и пратен да тренира сам няколко месеца преди контрактът му да бъде прекратен. Той разкрива още, че в съблекалнята редовно влизали фенове, които търсили сметка за представянето на "Левски".

Най-лошият момент за него обаче бил, когато една вечер отворил вратата на дома си за няколко мъже. "Казаха ми да напусна отбора и страната. Разбрали къде живея и щели да строшат всички кости в тялото ми. Наговориха ми още такива неща", разкрива шведът.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст