ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ТПС стр.6-7-8-9

стр.6

6.1. Заместник-председателят на Надзорния съвет на Първа инвестиционна банка Мая Георгиева има много общи спомени с главния редактор на "БАНКЕРЪ" Бистра Георгиева

6.2. Главният изпълнителен директор на Пощенска банка Петя Димитрова, главният редактор на "БАНКЕРЪ" Бистра Георгиева и главният изпълнителен директор на "Търговска банка Д" Ана Аспарухова са сред гранд-дамите на банковия сектор.

6.3. За своята дългогодишна кариера във финансово-кредитната система бившият изпълнителен директор на ОББ Радка Тончева и изпълнителният директор на Българска агенция за кредитен рейтинг Христо Михайловски са видели всички колосани ризи и цялото мръсно бельо на българския бизнес.

6.4. Редицата от бивши и настоящи банкери, която се изви за да поздрави главния редактор на вестника г-жа Бистра Георгиева с неговата двадесет и пета годишнина олицетворяваше цялата банкова история с нейното минало настояще и бъдеще. Бившият изпълнителен директор на Държавната спестовна каса (сега "Банка ДСК") Райко Карагьозов и изпълнителният директор на фондация "Атанас Буров" и ексшеф на МИНЕРАЛБАНК Владимир Ташков, изчакват изпълнителният директор на "Банка ДСК" Диана Митева да поднесе своите почитания. Зад тях е бившият прокурист на Общинска банка и известен адвокат на редица бизнесмени и банкери Даря Пенкова.

6.5 Празникът на в. "БАНКЕРЪ" бе хубав повод за главният изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк" Левон Хампарцумян и бившият гуверньор на БНБ Иван Искров  да обменят мисли за сегашната финансова конюнктура.

6.6 Председателят на Сметната палата Цветан Цветков каза много хубави думи за в."БАНКЕРЪ" и го удостои със специалната награда на институцията която ръководи.

6.7 Заместник-министърът на регионалното развитие Валентин Йовев заяви, че вестник "БАНКЕРЪ" запазена марка на обективност, коректност и на интелигентен прочит на финансовата  и икономическата политика на страната и връчи наградата на Румен Савов – отговорен редактор на "& 22" (правното изданието на "БАНКЕРЪ")

 

стр.7

7.1 Вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова честити победата на вестник "БАНКЕРЪ" над предизвикателствата на изминалия четвърт век и подари на главния редактор Бистра Георгиева букинстки артефакт – първата му страница от първия му брой.

7.2 В приветственото си слово към главни редактор на "БАНКЕРЪ" Бистра Георгиева, председателят на Асоциацията на банките в България и кънтри мениджър на "Кей Би Си Груп" за България Петър Андронов излезе с интересна "пътна карта" за оптимизиране на отношенията между банковия и медийни бизнес.

7.3 Главният изпълнителен директор на "Банка ДСК" и председател на УС на фондация "Атанас Буров" Виолина Маринова обяви зам.-главния редактор на вестника Петър Илиев за най-добрия банкер сред журналистите и го удостои със статуетката на фондацията.

7.4 Когато става дума за борси и борсови посредници нашия доцент във тази област е Евгений Натов. И това бе признато от главния изпълнителен директор на Софийска стокова борса и председател на УС на БАКБ Васил Симов, който му връчи връчи специална награда.

7.5 Председателят на Софийската организация на БСП Калоян Паргов обсъжда възможностите за лява политика на либерализирания ни пазар с председателя на парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм Петър Кънев. А председателят на Българска асоциация за лекарствена информация проф. Татяна Бенишева се чуди как това би се отразило на фармацефтичния пазар.

7.8 Фурията на разледващата икономическа журналистика Мариета Велинова бе за няколко часа умироторена от наградата която получи от заместник-министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

7.9 Главният редактор на "БАНКЕРЪ" Бистра Георгиева и директора на вестника Димитър Кадийски бяха почетени със специалния знак на великата ложа на старите свободни и приети  зидари в България, който им бе връчен лично от нейния Велик майстор Пламен Матеев.

 

стр.8

8.1 В приветственото си слово подуправителят на БНБ Нина Стоянова призна, че в своя професионален път е научила много от в. "БАНКЕРЪ".

8.2 Като синдици и адвокати Радослав Тонев и Иглика Логофетова познават всички тънкости на прихващанията и капиталовите трансформации. Но Логофетова отдавна влезе и в гилдията на банкерите, защото стана и председател на УС на ТЕКСИМ БАНК.

8.3 Здравият журналистически и ИТ-фундамент на вестник "БАНКЕРЪ".

8.4 Кадрите на вестник "БАНКЕРЪ" са навсякъде – от държавните институции, през надзорните органи, до бизнеса и вързките со бществеността.

8.5 Те знаят много и затова говорят малко. Бившият изпълнителен директор на ПИБ Васил Христов и бившият изпълнителен директор на Общинска банка Сашо Чакалски-

8.6 Изпълнителният директор на Пощенска банка Асен Ягодин знае, че в."БАНКЕРЪ" е до него и в добри, и в лоши дни.

8.7 Главният редактор на "БАНКЕРЪ" Бистра Георгиева с един от банковите доайени Олег Недялков.

8.8 Изпълнителният директор на "Алианц Банк България" Росен Станимиров носи под мишница добър кредитен портфейл.

8.9 Вестникът има добър фронт и бек офис, като всяка уважаваща себе си банкова институция. При нас журналистите и счетоводителите са приятели, а не врагове.

8.10 Фани … и изпълнителният директор на "Банка ДСК" Маргарита Кариди бяха скъпи гости на празненството на вестника.

стр.9

9.1 След 25 години усилия сме си заслужили да си подсладим живота.

9.2 Държавническият аристократизъм е част от имиджа на проф. Огнян Герджиков.

9.3 Председателят на Надзорния съвет на "Еврохолд" Асен Христов и прекрасната му и предприемчива съпруга Кремена Йорданова, изпълнителен директор на "St. George International Sckool".

9.4 Подуправителят на БНБ Нина Стоянова и бившият член на УС на Централната банка Пенка Кратунова

9.5 Те са видели и знаят всичко за застраховането на рискове. Изпълнителният директор на ЗАД "Алианц България" Орлин Пенев в компанията на председателя на съвета на директорите на "Бул Инс" Петрозар Петков и  Данчо Данчев, председател на УС и Главен изпълнителен директор на "Дженерали Застраховане".

9.6 Шефът на "Минстрой майниг" Николай Вълканов обяснява на председателя на софийската организация на БСП Калоян Паргов тънкостите в минния бизнес.

9.7 Вестник "БАНКЕРЪ" е и фамилен бизнес. Финансовия директор на вестника главния редактор Бистра Георгиева, заедно с главния редактор на списание "Banker Special" Силвия Джагарова и финансовия директор на "БАНКЕРЪ" Илия Джагаров (в ляво), в компанията на председателя на УС на БАКБ Васил Симов и заместник-министъра на икономиката Лъчезар Борисов (в дясно).

9.8 Финансовия директор на "БАНКЕРЪ" Илия Джагаров, главния редактор на "Banker Special" Силвия Джагарова и главния редактор на "БАНКЕРЪ" Бистра Георгиева с Емилия Друмева – секретар по правните въпроси на Президента Република България  заместник председателя на Висшия адвокатски съвет Людмил Рангелов и дългогодишният директор на НДК Васил Друмев.

9.9 Строителния предприемач Даниела Диманова (в ляво) е винаги на една ръка растояние от банкерите.

9.10 Нашите разпространители от "Добипрес".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст