ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Бирената индустрия си дава глобална среща в Брюксел

бира

Над 1000 професионалисти в областта на пивоварното производство, мениджмънт, маркетинг и наука ще обменят опит и ще чуят интересна информация за иновациите и съвременните тенденции в сектора от широк кръг лектори по време на първото издание на Форума на Пивоварите на Европа под мотото Бира и още нещо – Beer and Beyond. Той ще се проведе в Брюксел на 7 и 8 юни и е водещото тазгодишно събитие в бирения бранш на Стария континент. Форумът и изложението към него среща всички участници по веригата на доставките и клиентите на бирената индустрия и е единственото, което очертава насоките за развитие на категорията и бизнеса както на занаятчийските пивоварни, малките и средни предприятия, така и на международните гиганти.

На него ще бъдат представени най-новите тенденции, вдъхновени директно от лидерите на сектора. 80 експертни презентации, научни доклади, пленарни съобщения, демонстрации и обсъждания са разделени в 6 тематични панела, включително и специализиран еднодневен симпозиум на най-уважаваната научна институция в сектора – Европейската пивоварна конвенция (European Brewery Convention – EBC). По нейните стандарти, методи за изследвания, технологични и аналитични спецификации работят всички пивовари – от най-големите – до най-малките.

Симпозиумът на EBC ще разглежда тенденциите във филтрацията, като майстори  пивовари, създатели на новите технологии и университетски преподаватели ще представят иновациите и актуални решения за методите за филтриране и ще обсъдят бъдещето развитие на технологиите за филтрация на пивото.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст