ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Pure XS – секси, мъжествен, безупречен

клм

Paco Rabanne

Pure XS

 

 

 

Paco Rabanne, господарят на фантазии

 

Paco Rabanne е винаги там, където най-малко очаквате. Разчупва правилата, нестандартен, съществен.  Улавя духа на времето, за да се противопостави на природата. Едно умение за провокация, наследено от своя създател, съхранено с ирония.  При Paco Rabanne творението е разтърсващо и винаги разчупва нормите. Ароматите казват „не“ на съответствието и „да“ на всички фантазии.

Удивителният живот с едно щракване на пръсти на 1 Million и неговата Lady.  Легендата за героя и богинята, въплатена в Invictus и Olympéa. И накрая, прекомерното изиграно в сагата XS. През 1993 година, парфюмът XS се наложи и апелира за сексуално желание без табу. След това се появи фантазията рок звезда с Black XS. През 2017, Pure XS обявява завръщането на секса, дори еротиката. Изключително сексуален в гените си.

 

Pure XS, прекомерно в чисто състояние

 

Той е мъж, който има всичко, дори в излишък. Богатство и красота, за целия си бъдещ живот, желаният наследник с всякакви предимства, който надминава съвършенството. Израснал в ное-готическо семейно имение, той е бил заобиколен от произведения на изкуството от ранна детска възраст. Той е добре изглеждащ мъж с фин вкус и остроумие, който не се страхува от скоростта на своя Aston Martin.

Очевидно добре образован и естет, неговият живот е произведение на изкуството, така както неговата съдба и неговото тяло. С безупречна физика, излъчваща спокойствие и с лице на ангел.  С красивата и фина осанка, естествена дарба за привличане на жени без усилие. Кой може да устои на присъствето на такава красота? Особено в присъствието на мъж, който изглежда недостижим. Кой ще опита да премине границата?

 

 

 

 

Pure XS, една история за прекомерно и секс

 

Фантазия, въплатена от прекалено съвършен и напълно непристоен мъж. Един недостижим наследник, който излъчва секс и желание. Двоен грях.  Pure XS е излишък в чисто състояние, абсолютна, категорична и чиста фантазия.

Pure XS е дуалноста на един мъж с аристократично образование и сексуална сила. Той обединява благоприличието и смелостта, порока и добродетелта с магнитични резултати. Името дава воля на крайности, Pure, така както чистотата на мъжката красота или страстта и еротизмът. XS изразява прекалената сексуалност на героя в центъра на историята, реакциите които той поражда и ароматът, който вибрира между свежест и огън.

 

 

Pure XS, филмът

Когато един недостижим мъж пробужда най-воайорски инстинкти

 

Светлини, камера, действие! Черен мрамор и полилеи, картини от майстори и впечатляваща колекция от антични книги. Банята на нашия наследник е поставена на сцената. Великолепен и разкошен будоар, в който се преплитат съвременен стил и барок.

Хедонизмът е очевиден и вкусът е безупречен. Един мъж влиза и започва да се съблича.  Близък кадър на поразителното му полуголо тяло. Няколко момичета го шпионират и се държат фриволно от разстояние. Хипнотизирани. Заслепени от толкова много красота, момичетата потъват, леко коленичили, готови да действат. Чувство на безсилие. Обектът на греха е точно пред обите им, толкова близо, но недосегаем. Обсебване. Той знае това или най-малкото го усеща. Това е сладка игра. Пред огледалото, той се усмихва, сякаш не знае и нанася аромата от дясната страна на тялото си, на ляво и малко по-надолу…. верижна реакция. Масова истерия и примамливи думи затварят сцената. Подписът на филма: флаконът на Pure XS, обвит от една змия.

Рекламният видео клип представя сексуална фантазия с фино изработена естетика в изключително стилизирана обстановка. Пулсиращият ритъм на арията „Хабанера“ от операта Кармен на Бизе акомпанира провокираното желание с трагикомични мотиви до последната сцена: внимавайте! Закачка от Paco Rabanne, пола е променен, обекта е мъж, а не жена! Намигване към зрителя, ъгъла на заснемане на видеото създава филм във филма, който ни потапя в театъра. И накрая, можем да усетим метафорично и еротично заредената атмосфера от началото до края. Завършекът е фалическият символ и алегория на оригиналния грях, изкусителната змия се промъква и бива накрая разкрита.

Отново откриваме начело талантливия Йохан Ренк. След Lady Million, това е второто му сътрудничество с Paco Rabanne. Шведският режисьор принадлежи към новото поколение творци, които работят в много области. От музика до фотография, чрез кино и реклама, Йохан Ренк е изградил имидж със своя гранично-готически свят, оцветен в тъмна красота. Скандинавската естетика… Той режисира за телевизията няколко епизода на Breaking Bad, Walking Dead и британските серии на The Last Panthers. Също така, създава популярни видео клипове за Beyoncé, Madonna, The Knife, New Order, Robbie Williams и  David Bowie.

 

Pure XS, принт кампанията

 

Творецът, който стои зад кампанията на Million, с известното си Холивудско бяло и черно, великият моден фотограф Натаниел Голдбърг, се завръща с     изключително кинематографична визия. В контрастна светлина и тъмна атмосфера, героят е с разголени гърди, а сакото му небрежно е метнато на рамото му. По-малко е повече. Гордият му поглед прониква в камерата с иронично намигване. Покана? На преден план се появява флакона на Pure XS. Зад него се издига златиста змия с формата S. Една метафора, която не се срамува от великолепието.

 

Francisco, наследникът на еротизма  

 

За да даде лице на наследника си, Paco Rabanne иска личност, която въплащава в себе си недостатъци и добродели, между романтизма на героя на Visconti и сексапила на неустоимия за жените мъж, Франсиско Анрикес е единственият. Далеч от мъдрите и твърди мъжки стандарти, този 21-годишен модел излъчва смущаваща еротична сила. Неговата аристократична красота и младежка свежест изразяват както мъжественост, така и женственост: ослепителен чар и естествена чувственост, изразителни устни, едно равнодушие и над всичко, искреност, която печели всички момичета.

 

Pure XS, флаконът

 

За да улови мечтания еротизъм в бутилка, дизайнерът фокусира върху силен, стилизиран флакон, който изразява прекомерна жизненост и чистота. Тази дуалност е закотвена в солидна основа. Стъклото е плътно, но изваяно, очертаващо формата на култова запалка. В чист стил Rabanne. Флаконът се отваря със закачливото щракване на мъжки жест. Извита лакирана в черно капачка с зъострени ръбове. Върху стъклото нощната атмосфера светва в ясна светлина. Синьото танцува в нюанси, от най-дълбокият до най-електичния оттенък като ни хипнотизира. Топло златисто изписва името, като го отличава.  Едно пламенно умение, допълващо синьото. Синьото на синята кръв. Аристократичното синьо.  Ясно отличителен и впечатляващ, флаконът на Pure XS е изключително красив и знае как да бъде пожелан.

 

 

 

Ароматът, свежо–тлеещ ориенталски

 

 

За ароматния подпис на Pure XS, Paco Rabanne комбинира таланта на двама парфюмеристи: Anne Flipo, създателя на парфюма Lady Million и Caroline Dumur. Предизвикателството е да се предаде усещане за трепет на кожата с чувство на изгаряне от желание в ароматно изражение. Тази идея за „тлеещ трепет“ насочва парфюмеристите да получат композиция от два акорда, които едновремено контрастират и хармонизират един с друг: тяло-до-тяло уловено между две противоположни крайности. Ароматът призовава всички сетива. Мирис, разбира се, но и вкус и докосване, като един капан за сетивата.

Pure XS е жив, магнетичен и свеж ориенаталски аромат, с постоянна смянана на чувството за студено и горещо, нежен, но и интензивен. Първото усещане за прекомерно: експлозивна свежест. По време на тази любовна игра, сетивата се изострят и се усеща пренасищане от почти леден джинджифил. Пиканатен, възхитителен, хапещ, афродизиак. Плътско вторично докосване: зелената кремавост на растителен сок и изключително мъжката мащерка. Второто усещане за прекомерност: тлеещата чувственост. Канелата добавя пикантно докосване. Един неприличен грях! Последва изблик на интензивен и прекрасен аромат на ванилия, подсилена с нюанси от кожа, ликьор и мускус. Сладникава жизненост. И накрая, време е да се освободим и потопим в пулсиращата топлина на смирна поръсена със захар. Усещане за прегряване на кожата. И бърз, чист копнеж да се отдадете отново.

 

Pure XS създава напрежение и замайва сетивата.

Предозиране с джинджифил. Разтърсване, трепет!

Експлозия от аромат на ванилия и смирна. Прегаряне на кожата…

Свеж, “тлеещ“, очарователен, орианталски. Прекомерно и в излишък,

в чистото си  състояние.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст