ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Естетичният лекар на дубайския елит пристига в София

Д-р Мария Азарова

Д-р Мария Азарова работи две десетилетия в най-големите естетични клиники в Дубай и е международен тренер на водещи марки апаратура. Професионалната й биография е впечатляваща и обхваща три континента – Европа, Америка и Азия (Близкия Изток). Къде на шега, къде наистина я наричат "Заличителката", защото успява с неагресивни процедури да заличи белези от операции, от акне или шарка, стрии и други несъвършенства по тялото и лицето. Голямата новина е, че след дългогодишна кариера в чужбина д-р Мария Азарова вече ще работи за софийската Хил клиник и ще ръководи целия сектор за апаратни терапии в Естетичната дерматология.

 

Д-р Азарова, как приехте поканата на Хил клиник?

– Познавам екипа и мениджмънта на клиниката от години, тъй като съм водила няколко обучения за работа с лазерите, с които разполагат. След като се запознах с дейността на специалистите бях впечатлена от високия им професионализъм и разбрах защо имат толкова добра репутация. Става дума за клиника, която не само разполага с най-новото и най-доброто оборудване, но и със специалисти, които непрекъснато усъвършенстват уменията си, за да са на топ ниво.

Какъв ще бъде фокусът на работата ви в България?

– Радвам се, че естетичната медицина печели все по-голяма популярност в страната, че българите обръщат внимание на външния си вид. Моят подход е индивидуален към всеки отделен пациент – правя обстоен преглед, набелязваме заедно необходимите корекции и пристъпвам към терапии, които комбинирам по моя преценка. Взимам предвид много фактори, за да съставя програма. Технологиите се развиват интензивно, затова ще допълним "арсенала" от машини на Хил клиник с няколко нови, доказали своята ефективност и безопасност.

Кои проблеми са разрешими неоперативно и щадящо с методите, които ще използвате?

Модерната естетична медицина дава наистина много широка гама възможности за лекаря. Успешно се борим с едно разпространено състояние на кожата – акнето. Ще можем да третираме с отлични резултати бръчките, остаряването и отпускането на кожата на лицето и шията, пигментните петна, спуканите капиляри, тъмните кръгове под очите, косопада. Класическа и много желана е трайната епилация, където можем да предложим революционни подходи. Ще се радвам да помогна и на хора, които имат забележки относно силуета си – премахване на целулит, оформяне, стопяване на локални мастни натрупвания, извайване на фигурата – всичко това с лекота може да се постигне чрез серия удачно подбрани апаратни процедури. Идват есента и зимата, когато могат да се прилагат всички терапии, включително за по-сериозен лифтинг, подмладяване и обновяване на кожата.

 

За да запазите час за консултация или терапия при д-р Азарова се свържете с Хил клиник на тел. 02 439 3131.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст