ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

„Джи Пи Груп” се оттегля от проект за подмяна на трамвайни релси

София Европейска столица на спорта Йорданка Фандъкова

Компанията „Джи Пи Груп” се оттегля от проект за подмяна на трамвайните релси по линия номер 5 в София. Ремонтът на трамвайното трасе е планиран за следващата пролет, а за да няма забавяне, най-вероятно ще бъде поверен на втората класирана фирма в конкурса. Това обяви кметът Йорданка Фандъкова.  

„Джи Пи Груп” ще довършат започнатото по улица "Граф Игнатиев", но под двоен строг контрол. Имам информация от днес, уверението от страна на компанията, че тя се оттегля от спечеления конкурс за реконструкция на трамвайните релси на трамвай номер 5, което е по булевард „Цар Борис 3” и улица „Алабин” и предстои да се реализира следващата година, така че конкурсът още не е окончателно завършен, няма сключен договор и предстои да бъде класирана най-вероятно втората фирма”, каза Фандъкова. 

Тя подчерта, че общината ще продължи да изпълнява програмата си. Днес Фандъкова провери как върви ремонта на градинката между Софийския университет и Народното събрание.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Подкрепяте ли решението на депутатите да излязат в предизборна "ваканция", въпреки че според новата Конституция те трябваше да работят и да контролират служебния кабинет?

Подкаст