Шестима афганистанци изнасилват 15-годишна цял месец, либералната полиция – тя го е искала

германия полиция атентат

Шестима млади афганистанци са заподозрени в сексуално малтретиране на 15-годишна девойка в Мюнхен. Според информацията от Bayerischer Rundfunk престъплението е било извършено преди около месец. Девойката заявила в края на септември, че е била сексуално малтретирана в няколко апартамента в Мюнхен от общо шестима млади афганистанци. Това е ставало в различни дни и на различни места.

Насилието продължило няколко месеца. Тя е била много уплашена и не се е съпротивлявала на мъжете и не се е оплакала веднага в полицията. Според полицейски източник единият от мъжете бил бивше гадже на момичето, пише Dir.bg.

Няма индикации, че тя е била държана насила в апартаментите – и няма признаци, че има нещо като изнасилване на банди, смятат обаче от полицията. Събитията следователно не са сравними със случая във Фрайбург, смята полицейският експерт на БР Оливър Бендиксен.

В крайна сметка след намеса на прокуратурата са издадени заповеди за арест на афганистанците. Петима от тях са арестувани, а шестият се издирва.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст