ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Проститутка, жертва на трафик: За 8 години изкарах 2 милиона евро на жестокия ми сводник

Проституция

Поне по 10 пъти на ден е била принудена да прави секс за пари млада българка, станала жертва на трафик. В продължение на цели 8 години тя била заставяна да продава тялото си. През всички тези години изкарвала най-малко по 1000 евро на ден. По груби сметки младата жена е заработила за сводника си около 2 милиона евро.

Тези потресаващи факти от живота си в Холандия жертвата разказала на конференцията „С теб съм! Важният си ти! Трафикът на хора е сериозен проблем“, пише novini.bg. Тя пожелала да скрие самоличността си и се представила като Олга. Лицето ѝ било скрито под шал и слънчеви очила. Говорела на холандски, въпреки че е българка. Тя сподели, че е била държана заключена заедно с други жени и са били принуждавани да проституират. Те е трябвало да се държат мило с клиентите. След като била спасена от полицията, се свързала с близките си в България, които били толкова съсипани, че се наложило психолог да работи с тях. Освен това се страхували да не бъдат убити от хората, които са я експлоатирали.

Тя сподели най-голямата си болка, че никога няма да стане майка. По думите ѝ все още изпитва болка, когато докосва тялото си и не би допуснала мъж до себе си. В случая на Олга са много други жени. Животът на младата жена е съсипан. Все още не може да го подреди. Тя иска да учи и да работи, защото започва от нулата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст