ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Празнична атмосфера” събра Патриотите на закрито заседание

Обединени патриоти

Съпредседателите на коалицията "Обединени патриоти" Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов се събраха на закрито за медиите заседание в Министерския съвет. В срещата участваха и депутати от парламентарната група, преди да се насочат към парламента за първото гласуване и дебатите по проектобюджета за 2019 година. 

Срещата продължи няколко часа, но все още не са оповестени темите и решенията, до които се е стигнало след турболентните няколко седмици в патриотичния съюз. 

Пред журналистите лидерът на "Атака" Волен Сидеров разясни, че това е било рутинно заседание на парламентарната група. "Доведох колегите тук, защото има много интересни творби на Димитър Годжанов и на Никола Танев. Да видят, че в тази сграда има много добри картини, да видят малко изкуство", коментира лаконично Сидеров. 

Той добави, че "няма нищо специално и нищо интересно". Патриотите решили заседанието да се проведе в правителствената сграда, защото обстановката е по-тържествена. Сидеров допълни, че диалогът в групата "върви". "Всичко е наред, за момента няма предпоставки за напрежение", каза още атакистът.

През последните седмици депутатите от НФСБ начело с вицепремиера Валери Симеонов снеха доверието си от Волен Сидеров като председател на групата на "Обединени патриоти" в парламента. В отговор "Атака" поиска оставката на Симеонов заради изказването му по адрес на майките на деца с увреждания. Засега няма информация, че тези търкания в коалицията са преодолени.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст