Съдят пенсионер, срязал гумите на три леки автомобила

съд търново

Районна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу пенсионер, срязал гумите на три леки автомобила.

Обвинението срещу Н. В. е за това, че на 10.08.2018 г. в гр. Велико Търново противозаконно повредил чужди движими вещи – лек автомобил „Хонда Акорд“, собственост на П. С., лек автомобил Ауди А4, собственост на С. С., лек автомобил Мерцедес, собственост на М. М., като унищожил и повредил, чрез срязване с нож автомобилни гуми, с което причинил на собствениците им вреди в общ размер на 230,20 лв. – престъпление по чл. 216 от НК.

Вечерта на 09.08.2018 г. обвиняемият, който е пенсионер, бил ядосан и докато се разхождал в близо до Патриаршията в гр. Велико Търново, решил да среже гумите на паркирани наблизо автомобили. Извадил ножчето, което носел у себе си, срязал последователно двете десни автомобилни гуми на лек автомобил „Хонда Акорд“. Веднага след това срязал и двете десни автомобилни гуми  на паркирания пред хондата  лек автомобил „Ауди А4“.  В близост до бариерата на Патриаршията, с ножчето срязал и двете автомобилни гуми на лек автомобил Мерцедес.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст