ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Сняг спря временно движението на камиони по пътя „Калотина“ – Сливница

чистене сняг

Жълт код за сняг и поледици е в сила за 7 области на страната за днес. Областите с предупреждение за снеговалежи са София-град, София област, Перник и Кюстендил.

Георги Петришки от Пътна полиция съобщи за „Хоризонт“ къде другаде има ограничения. „На автомагистрала „Хемус“ в Софийска област между 18-и и 19-и километър в посока Варна се извършва ремонт в аварийната лента. От 30-и до 47-ми километър е ограничен трафикът на моторни превозни средства над 12 тона само в посока София. Обходният маршрут е през първокласен път 1-1 Ботевград-София. На виадуктите при 33-ти, 36-и и 37-ми километри в тунел „Витиня“ движението се организира двупосочно в платното в посока Варна, а при 51-ви километър – двупосочно в посока София.

На автомагистрала „Тракия“ в района на виадуктите при 17-и и 18-и километър в свободното от ремонт платно се обособяват две ленти за движение – една в посока София и една в посока Бургас. От Нова и Стара Загора от 156-и до 167-ми километър в посока София движението се насочва в скоростната лента поради ремонт на асфалтовата настилка.  

„Утре от 11,00 до 13,00 часа ще бъде ограничено движението на пътния участък между Своге-София, в района на Своге при 54-ти километър заради провеждането на следствени действия, като трафикът ще се пренасочва по обходни маршрути“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст