ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Изворът на вечната младост

10 г. в. "Банкеръ "Награди за журналистиИна Игнатова - журналист

Подобно на другите продукти от колекцията, Platinum Rare Cellular Life-Lotion се влива в кожата с вечността на платината. Той е резултат дългогодишни изследвания и представлява основната първа стъпка от Platinum Rare haute-rejuvenation – висш подмладяващ ритуал грижа за кожата. Platinum Rare Cellular Life-Lotion е пре-серум, който подпомага и подсилва младежкия вид на кожата чрез подсилване на ключови клетъчни детоксикиращи процеси – кожата се пречиства, обновява, рестартира и е оптимално подготвена да поеме следващите подмладяващи терапии.

Подмладяването на кожата зависи от оптималните клетъчни функции, от производството на клетъчна енергия и от способността на клетките да се предпазват от външни и вътрешни вредни фактори. Platinum Rare Cellular Life-Lotion действа на тези три нива.

Първо, лосионът поддържа способността на клетките на кожата да отстраняват и рециклират увредените протеини, за да се осигури правилната клетъчна функция.

На второ място, помага да се обновят увредените митохондрии, за да се осигури подходящо клетъчно енергийно ниво.

И накрая, лосионът помага на кожата да се предпази от негативното въздействие на външни и вътрешни стресови фактори като поддържа собствената мрежа на детоксикиращи и антиоксидантни ензими.

Обогатен с патентован платинен пептид и мощни съставки, които поддържат детоксикиращите механизми в кожата, Platinum Rare Cellular Life-Lotion допълнително е наситен с Ексклузивния клетъчен комплекс на La Prairie, който влива хранителни вещества и подмладяващи елементи в кожата. Фините линии и бръчките се омекотяват, кожата е загладена, цялостно се подобрява външният вид и  еластичността й.

Като първа стъпка в ритуала грижа за подмладяването на кожата, дискретно ароматния лосион с цвят на аметист, Platinum Rare Cellular Life-Lotion нежно се плъзга като копринена течност, за да започне своята работа по трансформирането на кожата. Деликатният характерен аромат на Platinum Rare Collection, поставя началото за възстановяващото, подмладяващо преживяване, докато кожата се чувства ревитализирана, гладка и защитена, подготвена за тази стъпка в ритуала.

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст