ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Ледената кралица” в зимната приказка на Поля Кинова

Дизайнерът Поля Кинова представи през февруари на изискано модно събитие в "София Хотел Балкан" най-новата си колекция от  сватбени и официални тоалети за 2019-а – "Ледената кралица". Тя въплъщава една фантазия за блестящи приказни феи, обединявайки красотата и силата на жената с красотата и силата на природата.
Лице на приказното ревю бе топ моделът Петя Велкова, която като истинска кралица дефилира със специална корона, украсена с над 200 диаманта, изработена по поръчка от бижутерската  компания Goto Jewellery and Diamonds. Уникалните дизайнерски тоалети на Поля Кинова бяха представени от популярни и утвърдени модели пред специални гости от българския и чуждестранен елит.

Дизайнерът потопи публиката в атмосферата на зимна приказка, представяйки въздушни рокли, наситени с пайети,  напомнящи за светлина и леден прах, които проблясват като ситен дъжд от безкрайна синева.Силуетите са елегантни и украсени с полускъпоценни камъни, обемите са премерени, гърбовете и шлейфовете приковават  погледа.
Материите са леки и полупрозрачни, красиво ръчно бродирани дантели описващи клоните на дърветата разгръщащи се под лъчистия зов на утрото, обгръщаха тялото и ръцете, чувствено и умерено секси. Деликатни апликации под формата на ледени късове и висулки украсяваха вечерните рокли, които сияят като разцъфнало цвете в лунна нощ на сцената. Вдъхновена от безкрайната и необятна красота на природата и приказната зимна гора, дизайнерката Поля Кинова използва богата палитра от нюанси на синьо, тюркоаз, седеф и сребро както и розово златистите нюанси на зимното утринно слънце.

Организатор на събитието бе Петя Велкова, която направи приказката реалност. За декора и атмосферата на прекрасното ревю се
погрижиха Йоана Томова-дизайнер флорист и Председател на Асоциацията на флористите в България и нейният екип, които успяха с лекота и финес да ни пренесат в онази зимна приказка, която буквално оживя пред нашите очи и сътвориха един спиращ дъха декор.

За да бъде визията на жената неповторимо изящна, в
колекцията за 2019г. дизайнерът буквално потъва в
атмосферата на зимна приказка, представяйки въздушни
рокли, наситени с пайети напомнящи за светлина и леден
прах и които проблясват като ситен дъжд от безкрайна
синева.
Силуетите са елегантни и украсени с полускъпоценни
камъни, обемите премерени, гърбовете и шлейфовете
приковаващи погледа.
Материите са леки и полупрозрачни, красиво ръчно
бродирани дантели описващи клоните на дърветата
разгръщащи се под лъчистия зов на утрото, обгръщаха
тялото и ръцете, чувствено и умерено секси. Деликатни
апликации под формата на ледени късове и висулки
украсяваха вечерните рокли и те сияеха като разцъфнало
цвете в лунна нощ на сцената.
Вдъхновена от безкрайната и необятна красота на
природата и приказната зимна гора, дизайнерката Поля
Кинова представи богата палитра от нюанси на синьо,
тюркоаз, седеф и сребро както и розово златистите
нюанси на зимното утринно слънце.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст