Арестуваха актьор, инсценирал расистко и хомофобско нападение срещу себе си

Джуси Смолет

Властите в САЩ задържаха актьорът Джуси Смолет. Той е обвинен, че е инсценирал нападение срещу самия себе си. Според полицията в Чикаго той платил на двама братя, за да инсценират нападение срещу него по расистки и хомофобски подбуди. 

На 22 януари, докато снима "Империя“ Джуси получава плик с бял прах и заплашително писмо. Оказва се аспирин. Няколко дни по-късно – на 29 януари, двама мъже нападат актьора пред хотел "Чикаго“ докато крещят расистки и хомофобски обиди. Те носят шапки с надпис "Направете Америка велика отново", връзват въже около врата му и изливат в устата му течност, за която Смолет твърди, че била белина. След това изчезват в тъмнината.

Смолет платил на двама братя 3500 долара, за да инсценират нападение срещу него от расистки и хомофобски подбуди. Той направил това, защото е бил недоволен от заплатата си в телевизионния сериал "Империя" и е искал да се издигне в кариерата си.

Съдия обяви гаранция в размер на 100 000 долара и нареди на Смолет да си предаде паспорта. Актьорът бе освободен, след като плати 10 процента от тази сума.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст