Борисов повози Портних в колата си, докато кметът му се отчиташе

Бойко Борисов

Министър-председателят Бойко Борисов беше във Варна, където посети новостроящия се храм "Св. Прокопий Варненски" в морската столица. Той не пропусна да подчертае пред свещениците, че вече пред храмовете по празниците не може да се ''дореди от антихристи'', имайки предвид опозицията на ГЕРБ в лицето на БСП.

Църквата е първата във Варна, която се изгражда за последните 100 години. Градежът й продължава повече от 10 години, като се очаква да бъде завършена до края на тази година. Новата църква се строи с помощта на дарения и помощ от общината и държавата.

Премиерът Борисов пусна видео на живо във Фейсбук, на което се вижда как вози кмета на Варна Иван Портних в колата си, където обсъдиха важни за Варна теми. Портних обяснява пред премиера за промени в инфраструктурата на града, както и за обновени училища и паркове. По пътя група деца и майки, които искаха да поздравят Борисов. Първоначално той отказа да спре, за да не " кажат, че използваме децата и сме ги довели насила тука." Впоследствие все пак министър-председателят отби колата, даде автографи на децата и си направи селфи с баба, като продължи да съобщава за съображенията си, поради които не иска да слезе от автомобила.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст