ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Къде без предизборния театър?

голямо стадо овце

Предизборната кампания е към края си. Заедно с традиционните смели обещания, обвинения и предложения не липсваше и традиционният предизборен цирк. Особено в малките избирателни райони. Имаше от всичко: DJ-и в чалга клубове, попфолк изпълнители, странни типове и послания…

Интересен ход предприе кандидатът на левите арх. Стефанов с уверението, че има решение за столичния квартал "Младост". Написа дори и уравнението, но не посочи отговора, сигурно за да не го открадне конкуренцията. Що се отнася до избирателите, който не чатка математиката, си е за негова сметка.

 

Радослав Каратанчев, бащата на тенисистката Сесил Каратанчева, отново е в "играта" като кандидат на гражданското сдружение "Сила". Само че докато всеки от останалите претенденти се бори да стане градоначалник "НА" София, той е избрал нещо по-различно – иска да е кмет "ЗА" София

.

Лидерът на "Българско национално обединение" Георги Венелинов Георгиев – Готи също се включи в надпреварата за столицата. Ще припомним, че той е човека, който предложи Евгения Банева за кандидат депутат в Европарламента. А на последните президентски избори през 2016-а лансира двойката Митьо Пищова и Радо Шишарката. Предводителят на тази политическа формация се представя за актьор, режисьор, бизнесмен. Участвал е и в чалга клипове. Незнайно защо обаче, преди да се заеме с тиквеника, се е съблякъл гол. Може би заниманията му с политиката са го довели до това състояние, а може и така да търси близост с народа.

 

Видиш ли кандидатите за кметството на ТръмбеЖ, направо беж! Иска ни се да вярваме, че правописната грешка е търсен ефект. Иначе да сбъркаш името на населеното място, което искаш да управляваш, си е направо обида за избирателите.

 

Деян Колев се представя за активен лечител и ясновидец. Твърди, че помни преражданията си и живота си на съзвездията Сириус и Орион. Тениската с палми и залез, с която се е издокарал, вероятно действа успокоително на избирателите в Ловеч, но пък дали не ги стряска мечът в ръцете на претендента за длъжността председател на общинския съвет?

 

Вместо палми и оръжия в Бойчиновци някои призовават "Изберете красотата и отговорността!" Розичката в долния десен ъгъл на бюлетината на Роза Николова не само кореспондира с името й, а и отвсякъде подсилва този призив.

 

Във Варна "МК Свобода" е заложила на младите. И най-вече на тези, които харесват розови коли. Плакатът им прилича на снимка от ромска сватба или на кадър от автокъща за автомобили втора ръка, но то и свободата понякога е раздрънкана и силно розова.

 

Колкото до Ценко Чоков, с него розовия цвят трудно ще свържеш. След село Галиче сега щурмува Бяла Слатина, за да и осигури спокойствие и сигурност. Доказал е че може и това се чете в погледа му!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст