ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Диамантите винаги са признак на добър вкус

Диамантите

На церемонията за връчването на наградите Банкер на годината, която ще се състои на 2 декември 2019-а за 26-и път, двама от гостите ще си тръгнат с подарък и с ИСТИНСКИ ДИАМАНТ от Goto Jewellery and Diamonds. 

Goto Jewellery and Diamonds е ювелирен бранд със собствено бижутерийно ателие. Неговите дизайнери  създават специални аксесоари и бижута за едни от най-популярните  личности в страната. По-голяма част от колекциите са изработени от злато с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни. Брандът разполага и с разнообразни модели на годежни пръстени и брачни халки.

Goto Jewellery and Diamonds разполага и с богата мъжка колекция часовници и аксесоари, разнообразна Vintage колекция на бижута  уникати и единствена по рода си Baby Collection. Чрез тях, брандът предлага разнообразна палитра от украшения с емоционални  послания, които запечатват безценните мигове на цялото семейство в бижу.

Goto е представител и на едни от най-стилните и известни марки за бижута като Annamaria Cammilli, Cesare Paciotti, Lamborghini, Utopia, Ekan, Maison by Tatiana Faberge, Cameo Italiano, Zancаn.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст