ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Как да защитим бизнеса и данните си в интернет

Конференция Банкер революция в банкирането Мила Миланова

Използването на технологии нараства, структурите на работното място се променят и потребителите все повече изискват да бъдат обслужвани, когато и където е най-удобно за тях. Интернет промени правилата на играта и много индустрии са на кръстопът. Банковият сектор обаче не се намира пред дилема. Финансовите институции вече поеха по пътя на дигитализацията и сякаш връщане назад няма. Яростната конкуренция, възходът на финтех компаниите и технологичните гиганти, огромните инвестиции в иновативни продукти и киберсигурност подсказват, че сме на прага на "Четвъртата революция в банкирането".

Своеобразно сверяване на часовниците. Така наричаме традиционната вече конференция на "Банкеръ", посветена на дигиталните финансови услуги. За трета година изданието събра доказани специалисти от БНБ, търговските банки, застрахователния сектор, телекомуникациите и информационните технологии, както и от службите за киберсигурност, за да обсъдим всички заедно нововъведения, регулации и иновации. Събитието, което се проведе при голям интерес в хотел "Маринела" в София, бе открито от главния редактор на "Банкеръ" г-жа Бистра Георгиева.

Едва ли е останал човек, който не използва или се е изолирал от интернет. Световната мрежа вече е адекватният начин за правене на бизнес, банкиране, пазаруване, общуване. Малко са тези обаче, които си дават сметка колко чувствителна е информацията и защитата на данните. Последните събития в данъчната администрация го показаха.

По време на конференцията "Четвъртата революция в банкирането", организирана от "Банкеръ", най-големият телеком в България VIVACOM представи своите решения за защита на информацията.

Акаунт Мениджърът в компанията Мила Миланова даде подробна информация за eдинната платформа за пренос, съхранение, обработка  и използване на данни, наречена "VIVACOM Data Hub".

Тя е съставена от облачна технология, дата центрове, центрове за управление на кризи и защита от DDoS атаки.

Вижте цялата тема

https://www.youtube.com/watch?v=d6p5dsMR9eg&feature=youtu.be

 

Още за конференцията

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст