Пощенска банка продължава да бъде ментор на ученици от Националната търговско-банкова гимназия

пощенска банка

Пощенска банка за четвърта година ще бъде ментор на ученици от 11 клас в Националната търговско-банкова гимназия в София. В серия от обучителни лекции служители на банката отново ще споделят с младежите своя ценен опит и практически насоки в областите на финансите, банкирането, одитирането, GDPR, иновациите, корпоративните комуникации и маркетинга. Представителите на банката ще очертаят кариерните възможности в банковия сектор и предимствата от работата в силен и мотивиран екип.  Учениците също така ще имат възможност да посетят някой от иновативните дигитални офиси от ново поколение, които Пощенска банка откри в края на 2019 г.

През настоящата година младите банкери от Postbank Next ще участват в края на февруари в Двадесет и първия училищен панаир на гимназията.

През 2019 г. учениците отново взеха участие в състезанието по проекта “Интегративно практическо обучение”, проведен в Интер Експо Център. Там екипът завоюва престижната награда за “Корпоративно управление” в състезание между 56 учебни предприятия на НТБГ – 20 банки, 30 фирми и 6 застрахователни компании. През 2017 г. Postbank Next спечели отличието “Банка на годината”, а Пощенска банка бе отличена с награда за компания-ментор.

Подкрепата за ученическата банка Postbank Next е в изпълнение на устойчивата стратегия на Пощенска банка за изграждане на тясна връзка между бизнеса и образованието и е част от корпоративно-социалната отговорност на институцията с фокус към младите хора.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст