ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Техническият университет обяви датите за кандидатстудентските изпити

Технически университет-София

В Техническия университет – София предстоят редовните кандидатстудентски изпити за прием в бакалавърските специалности.

На 29 юни от 09:00 ч. ще проведе изпитният тест по математика в градовете София, Пловдив и Сливен. На същия ден ще се състои и изпитът по рисуване, който ще се проведе отново от 9.00 ч. в ТУ – София. 

Изпитът по композиция и чужд език (немски, френски, английски) ще е на 30 юни.

Кандидатстудентските изпити ще бъдат присъствени и ще се проведат при стриктно спазване на въведените в страната противоепидемични мерки. Желаещите да се явят на изпитите имат възможност да подадат документи до 28 юни включително. Документите за кандидатстване са:

1. Диплома-оригинал (дипломата се връща при подаване на документите)
2. Копие от дипломата
3. Попълнено заявление (получава се на място или се разпечатва от сайта на университета).

Кандидатстващите с оценка по матура или с оценка от положен предварителен кандидатстудентски изпит могат да подадат документите си до 4 юли  включително
Документи се приемат в ТУ-София – Център по информационни ресурси, блок 2, във Филиал Пловдив, ИПФ Сливен и регионалните центрове и бюра във всички областни градове, всеки ден от 8:30 до 16:00 часа, включително в събота и неделя. Документи могат да се подадат и онлайн. 

ТУ–София първи проведе отдалечен кандидатстудентски изпит по математика на 28 март. През април последваха още два отдалечени предварителни изпита по математика и изпити по рисуване, по композиция и по английски език.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст