ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Методи Лалов: „Коалицията на софрата“ в СОС работи по модела „ГЕРБ“

Методи Лалов

Виждаме конституционна криза и то от години, криза, в която общественият договор е разрушен, а институциите обслужват задкулисието – Доган и Пеевски, Борисов не служи на народа, Гешев е бухалка. Властта може да бъде свалена с протести, но власт се взима с избори. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ бившият председател на Софийски районен съд Методи Лалов, общински съветник в СОС от „Демократична България“.

Вижте цялото интервю с Методи Лалов тук:

https://www.youtube.com/watch?v=0-vKPHjJihI&feature=youtu.be

В интервюто Методи Лалов каза още:

В Столична община установихме три структури, в които общински съветници години наред са си раздавали по над 4000 лв. месечно, 48 000 годишно, забележете(!), за по около 9 часа работа на година!

Сигурно всички помнят и онази паметна сделка, в която общински имот беше продаден за 2,15 млн. на частна фирма и изкупен обратно за 6,37 млн. без всякакви промени по него. Предстои да оповестим още тежки далавери.

Иначе се правят неща: метро – то тече, булеварди – те на вълни, тротоари – те се разпадат. Така е, когато се платят 100 единици и 60 от тях се откраднат.

Мястото на прокуратурата не е в съдебната, а в изпълнителна власт, като падне правителството, гешевците да си ходят с него. И обратното.

В конституцията и закона за съдебната власт има разписани няколко норми, въз основа на които би могло да се потърси отговорност на главния прокурор – за това, че има двоен аршин, че има политически действия и говорене, че разпъва чадър над такива като Пепи Еврото.

Вижда се, че отдавна правосъдието е изместено в медиите. Не може обвиняемият да бъде унижаван публично, да бъдат изнасяна информации от личния му живот.

Не бива да подценяваме народа. В средите на „Демократична България“ има високо подготвени хора, което едва ли е порок.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст