ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Понеделник, 24 август – Добър ден за бизнеса на Водолеите

Хороскоп

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Понеделник, 24 август – Благоприятен ден за застраховки, медицина, недвижими имоти, неща, свързани с хранене, болници, приюти. Овните и Везните да внимават с парите да не ги загубят. Възможни са внезапни изненади. Добър ден за бизнеса на Водолеите.

Сутринта между 6.43 часа и 7.51 часа не е подходящо време за пътувания, бизнес срещи по интернет, подписване на договори и реклама. Добре е да се подготвят документации, свързани с бизнес с хранене, здравословен живот, масажи и инвестиции в тези дейности. Това важи най-вече за представителите на знака Дева.

От 7.51 часа до 9.00 часа е време за активна дейност, регистриране на нови фирми, начало на нов бизнес и за всякакви дейности, които изискват поемане на рискове и борбеност. Добро време за вземането на управленски решения. Благоприятен час най-вече за представителите на Овен, Скорпион и Дева.

От 9.00 часа до 10.08 часа – подходящо време за закупуване на техника, особено компютърна, както и на автомобили, включително и добър момент за тяхното ремонтиране. Подходящо е за подписване на договори, документи, за пътувания, дейности, отнасящи се до финанси, селско стопанство, имоти и всичко, свързано със земя. Може успешно да започнете да пишете книга, статии, да подадете документи за образование, реклама, маркетинг.

От 10.08 часа до 11.16 часа – може да изпитате трудности, да имате забавяния, свързани с администрации и държавни институции, но ако нямате друг вариант, това е удобен час за вадене на документи. Имайте предвид, че ще е трудно. Ако подписвате договор за работа, свързана с власт и военни, както за покупка на недвижим имот, това е подходящ час. Внимавайте само да си сдържате нервите, за да не се стигне до конфликти.

От 11.16 часа до 12.24 часа – много емоционален час особено за Раци, Скорпиони и Риби. Не е подходящо за финансови консултации, също такива, свързани със застраховане, имоти, строителство, политика и изкуство. Може да си вземете ранна обедна почивка.

От 12.24 часа до 13.32 часа – добре е за финансови анализи, счетоводство, политически решения, строителни дейности. Добре ще протекат преговорите с банкови институции и инициативи, засягащи чужди пари. Това, което започнете, ще е стабилно и ще е за дълъг период от време. Избягвайте разговори с колегите и персонала, за да не се стигне до конфликти. Не е добре да сключвате сделки с недвижими имоти – има опасност от измами. Възможно е да възникнат повреди във ВИК. Това важи най-вече за Скорпиони и Риби.

От 13.32 часа до 14.40 часа – време, подходящо за всякакъв вид дейности, особено за подписване на договори, уреждане на документи за образование, пътувания, техника, селско стопанство, изкуство. Като цяло е много добро време за всичко, но избягвайте дела, свързани с наследства.

От 14.40 до 15.48 часа – не е добро време за уреждане на финансови въпроси, тъй като е възможно внезапно и неочаквано да се провалят. Това е момент за публични изяви, но ще има много напрежение и емоции. Добро време да планирате пътувания. Внимавайте нарочно да не скрият от вас важна информация, както и да не загубите или да допуснете некоректно изготвяне на документи. Бъдете нащрек да не изпаднете в самозаблуди.

От 15.48 часа до 16.55 часа – ако се занимавате със застраховане, детективски дейности, селско стопанство, полезни изкопаеми, има вероятност от внезапни обърквания и промени. Подходящо време за регистриране на нови фирми, старт на нов бизнес, свързан с фармация, акцизни стоки, алкохол, цигари, течности – вода, лекарства, спирт, петролни продукти, снимки на менюта, храни.

От 16.55 часа до 18.02 часа – добро време за инвестиции, теглене на кредити, уреждане на неща, свързани с наследства, завещания, дарения, пътуване по работа. Внимавайте в работата, в уреждането на важни дела със съдружници и партньори.

От 18.02 часа до 19.10 часа –  много подходящо време за дейности, свързани с политика и имоти. Внимавайте за парите си, да не ги загубите, заради прибързани или недобре обмислени решения. Добре е за сделки и бизнес, свързани с алкохол, лекарства, както и за сътрудничества с фондации, съществуващи в подкрепа на хора в неравностойно положение.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир”, която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст