ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Сряда, 26 август – Стрелците и Девите да внимават да не бъдат измамени

Хороскоп

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Сряда, 26 август – Обмисляйте добре всяко свое решение и не се влияйте прекалено от емоциите. Стрелците и Девите да внимават да не бъдат измамени, да не загубят документи и да приключат преговори с недоизяснени или объркващи договорености.

От 6.46 часа до 7.50 часа – време за електронно пазаруване – то ще е успешно, ако купувате техника, особено компютърна. Подходящ момент да огледате договорите, по които работите, или тепърва ще подписвате. Добър промеждутък за планиране на пътувания и на дейности, отнасящи се до финанси, селско стопанство и имоти. В този ранен час бъдете уверени, че ако започнете да пишете новата си книга или да конспектирате статията си, усилията ви ще се увенчаят с успех.

От 7.50 часа до 08.58 часа – не се втурвайте да изпълнявате задачките си, свързани с държавни органи, администрации, банки и съдилища. В същото време, ако се подготвяте да подписвате договори за работа или да купите недвижим имот, това е подходящото време да се посветите на бъдещото начинание.

От 08.58 часа до 10.06 часа – добър час за уреждане на бизнес сделки, свързани с фармация, медицина, хранително-вкусова промишленост. Овните и Везните обаче да имат предвид, че това време не е подходящо за финансови консултации, за застрахователни сделки, за строителни проекти. Няма да имат особен късмет и ако предвиждат политически или артистични проекти.

От 10.06 часа до 11.14 часа – е добро време е за финансови анализи, счетоводни разчети, взимане на политически решения и извършване на строителни дейности. Добро време за преговори с банкови институции. Благоприятно време за управление на чужди финансови средства. Това, което ще започнете в този промеждутък, ще е стабилно и дългосрочно. За Везните е важно да избягват откровени разговори с колеги, за да избухнат конфликти. Представителите на тази зодия трябва да имат предвид, че в този период не е добре да сключват сделки с недвижими имоти, но за сметка на това, ако са в сферата на строителния бизнес, този момент е подходящ за първи копки.

От 11.14 часа до 12.20 часа – на Девите и Скорпионите ще им върви особено много. Това време е благоприятно за всякакви дейности, особено за подписване на договори и подаване на документи за кандидатстване в университет. Избягвайте единствено дела, свързани с наследства.

От 12.20 часа до 13.30 часа – не е добро време за уреждане на финансови въпроси, тъй като е възможно внезапно и неочаквано да се провалят. Стрелците ще имат успешни публични изяви, но те ще бъдат придружени от много нервно напрежение. Пътуванията, които биха планирали в този час, ще са особено успешни за тях. Но трябва да са подготвени, че може да се разкрие конфиденциална информация, която не би им харесала. Освен това трябва да внимават да не попълнят документи с неточности или дори да ги загубят. Като цяло трябва да внимават да не изпаднат в самозаблуждение. А ако имат бизнес, свързан с осигуряване на грижи за други хора, те да са спокойни, че в този промеждутък ще имат успехи.

От 13.30 часа до 14.35 часа – ако се занимавате със селско стопанство, има вероятност от внезапни обърквания и промени. Подходящо време за регистриране на нови фирми, старт на нов бизнес, свързан с фармация, акцизни стоки, алкохол, цигари, лекарства, спирт, храни.

От 14.35 часа до 15.45 часа – добър момент за инвестиции, теглене на кредити, за уреждане на наследства и планиране на командировки. Възможно е обаче да възникнат конфликти със съдружници и партньори. Подходящо време за закупуване и ремонтиране на автомобили. Добър час за тези, които се занимават със селско стопанство и с промотиране на здравословно хранене.

От 15.45 часа до 16.50 часа – този час не е много подходящ за дейности, свързани с имоти. Внимавайте поради невнимание или измама да не загубите финансови средства. Добре е за сделки, свързани с алкохол, лекарства.

От 16.50 часа до 17.58 часа – благоприятно време за внасяне на повече уют в дома ви – подобряване и освежаване на интериора и обзавеждането. В същото време сделките с имоти може да се забавят и дори да се провалят. Добро време за търговски отношения с чужбина и за внос на чуждестранни стоки, но бъдете внимателни, че може да има забавяния на доставките.

От 17.58 часа до 19.00 часа – подходящо време за работа по политически проекти, за започване на нова дейност, с която до този момент не сте се занимавали. Може да подготвяте уреждането на въпроси, свързани с намесата на държавната администрация и на съда.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст